![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок Мислио сам то може бити добар посао за некога вани. хттп://ууу.томсхардуаре.цом/2007/09/..._2007_едитион/ Чини се да је згодан Ауесоме рачунар за цену. Имајте на уму да је више од 600 $ као што је рачунар, али још увек није лош посао. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За цену поинт то је јако добар посао. Али као машина за играње, па, није. А про 2600. Ох драга. Наслов би требао бити "Тхе $ 500 опште употребе, ДКС10 катарка ...... способан да се игра мало". Леп налаз нонтхелесс.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моћи те угодити фаст у исправан форум, ја сам узимајући храњен горе прича о вама.
| |||
| |||
| Да, мислио сам о узимајући га за моје родитеље. Њихов компјутер је 8 година !!!!! никада није имао проблема ван њега, те је и даље приказују (у реду, тако да је ходање сад хахаха). |
|
| |||
| |||
| Желите ли Цхилл изразио преко пилула? Нисте ми је рекао да пре. Можда желите погледати ваш несташан и лепо списак поново. Задње смо имали преписку кад сам била објављена у једном која је била стара неколико месеци. Друго него да нисам видео Ваш насмијан лица. |