![]() |
|
| |||
| |||
| Peki bu iyi bir anlaşma orada birisi için düşündüm. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Seems fiyat için oldukça harika bilgisayar gerekir. O $ 600 bilgisayar gibi, ama hala kötü bir anlaşma unutmayın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çok iyi anlaştık fiyat noktası için. Ama bir oyun makinası olarak, iyi, değil. A 2600 yanlısı. Aman Tanrım. Başlık "olduğu için oyun biraz ...... dolarlık 500 genel kullanımı, DX10 yetenekli teçhizat" olmalıdır. Güzel yine de bulabilirsiniz.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Size doğru foruma mesaj miyiz, seni söyler bıktığını alıyorum.
| |||
| |||
| Evet, ailem için elde düşündüm. Bunların bilgisayar 8 yaşında bir !!!!! (bu nedenle hahaha artık) walking tamam dışında bir sorun yoktu ve hala çalışıyor. |
|
| |||
| |||
| Sakin bir hap ister misiniz üzerinden dile getirdi? Sen bana değil daha önce. Sizin yaramaz ve güzel listesini yeniden bakmak isteyebilirsiniz. Bizde son yazışmaların ben bir kaç ay içinde eski gönderilmiştir. Diğer daha ben görmedim senin gülen yüz. |