![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ладно я подумав, що це може бути корисний для кого-то там. http://www.tomshardware.com/2007/09/..._2007_edition/ Представляється досить Awesome комп'ютер за ціною. Зауважимо, що це більше схоже на $ 600 комп'ютера, але до цих пір не погану угоду. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За ціною точці, це дуже добра справа. Але, як ігровий автомат, ну, це не так. 2600 Pro. Ах, боже мой. Назва повинна бути "$ 500 загального користування, DX10 здатні Ріг ...... гра, яка може трохи". Nice знайти nontheless.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можете ви будь ласка, повідомлення в правильний форум, я отримую набридло говорити тобі.
| |||
| |||
| Так, я думала про отримання його на моїх батьків. Їх комп'ютер 8 років !!!!! ніколи не було проблем з неї і вона все ще працює (добре, тому він іде тепер Hahaha). |
|
| |||
| |||
| Хочете таблетку Chill висловив закінчено? Ви не сказали мені, що раніше. Можливо, захочете дивитися на вашому пустувати і приємний список ще раз. Останній листування нас був, коли я опублікував в одній, яка була кілька місяців. За винятком, що я не бачив ваше усміхнене обличчя. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Довідка: Gaming Ріг? Бюджет ігор Ріг їм отримати за $ 900 | crazydan20 | Генеральний обладнання чат | 9 | 3 березня 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Генеральний обладнання чат | 35 | 24 липня 2008 21:12 |
| Хочете купити ігри на ПК | electrik91 | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 січня 2008 15:59 |
| Gaming Ріг | З майстром | Генеральний обладнання чат | 12 | 9 вересня 2007 12:53 |
| Gaming процесор | xactly | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 16 серпня 2007 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |