![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз купува Acer 5610Z стремят през февруари тази година, която е от периодично да отида и intermittantly включен самата Изключено. То е било обратно към Acer 3 пъти за ремонт и те казват, че не може да намери виновен. Comet са отказали да направя нищо за това. Има ли някой друг се намира това поведение и ако е така те имат всякакви мисли за това какво може да се води тя? Много благодаря Майк |
|
| |||
| |||
| Аз наистина съжалявам имате проблеми като този. Comet не могат да си мият ръцете му харесва, те са продавачите и има юридическа отговорност при продажба на стоки акт http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html Печат го заби го в лицата си! Лично аз никога няма търговия с тях отново, тъй като те имат recklessness по отношение на закона, се завръща, грешки и др Може ли да дадете повече информация за shutdowns? Дали Windows закрие нормално или не властта изведнъж се появи на неуспех? (Hard с лаптоп, тъй като има батерия там!) Трябва да се предостави повече информация, а може би и ние можем да помогнем.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Много благодаря за тези натура думи. Аз съм в момента чакат за обратно повикване от ръководителя на Comet клиенти, но аз не съм стопанството си дъх. Имам само написал писмо до тях пускането им на информация, че освен ако не получават си парите обратно или подмяна единица от 1/12/07 I окръжен съд ще започне производство срещу тях. По отношение на проблема - лаптопа е включен към външно захранване и има инсталирана батерия. Там не е забележим модел - той изглежда просто превключвате самото изключване периодично с неизящен излизане от ОС, както, когато аз заявявам, че съм се обичайното съобщение питам как искате да стартирате Windows. Аз съм Windows Vista работи с всички налични upgardes и поправки др Accoriding да Acer са почистени го, замести майката борда, повторно flashed и преустроени в BIOS и го накисва тест за 30 часа. Аз обаче съм много съмнения относно това дали те са всъщност прави нищо. Така че както виждате аз съм в края на моя teather и не знам какво да правя след това. С най-добри пожелания Майк |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HELP с Acer се стремят 8930! Моля? | Zooropean11 | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 1-во Jul 2009 15:21 |
| Acer се стремят T180 ъпгрейди | Разстояние | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 6 юни 2009 11:46 |
| Acer се стремят Predator G7700 | Supercalifragilistic | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 25 април 2009 01:45 |
| Купете Acer се стремят 5920? | MJM | Лаптопи, Mobiles & текст | 9 | 19 Юли 2008 18:47 |
| Acer се стремят не играя DVDs! | sarah050404 | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 14 Окт 2007 05:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |