menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

ACER Aspire 5610Z

Reply

Thread Nástroje
Old 14.listopadu 2007, 06:46
Nový člen skupiny

I koupil Acer Aspire 5610Z opět v únoru tohoto roku, které má dostat od jdou pravidelně a intermittantly přepne sám vypnout.

Bylo zpět na Acer 3 krát pro opravy a říkají, že nemohou najít chyba. Comet odmítají udělat něco je.

Má někdo jiný přišel přes toto chování, a pokud ano, nemají žádné myšlenky na to, co by mohlo být příčinou, že?

Děkuji
Mike
Old 14.listopadu 2007, 07:13
Dárce Skupina

Jsem opravdu líto máte problémy s takhle. Kometa nemůže umýt ruce, jako to, že jsou prodejci a mít právní odpovědnost za prodej zboží jednat

http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html

Vytiskněte a vrazil ji do tváře! Osobně jsem se nikdy obchodu s nimi opět jako mají nedbalosti, pokud jde o práva, vrátí, závady apod.

Můžete uvést žádné bližší informace o odstávky? Má Windows zavřít normálně, nebo moc se objeví náhle selhat? (Hard s notebookem jako je baterie tam!)

Musíte poskytnout další informace a snad můžeme pomoci.

Old 14.listopadu 2007, 07:36
Nový člen skupiny

Nazdar,

Mnohé díky za ty milá slova. Já jsem v současné době čeká na výzvu zpět z vedoucí na Comet Customer Services, ale nejsem hospodářství dech. Právě jsem napsal dopis, aby jim jejich uvádění na upozornění, že pokud se dostanu buď své peníze zpět nebo náhradní jednotky, které jsem 1/12/07 začne okresního soudu řízení proti nim.

Pokud jde o problém - na notebooku je zapojen do externího napájení a má své baterie nainstalovány. Neexistuje žádný vzor discernable - zdá se jen sám přepínat z periodicky se nepůvabný výjezd z OS, jako když jsem ji znovu získat obvyklou zprávu ptali, jak jsem chtěl spustit systém Windows. Já jsem s operačním systémem Windows Vista se všemi dostupnými upgardes a opravy atd.

Accoriding na Acer mají čistit ji nahradila matka palubě, re-zasvítil a upgradovat BIOS a měl ji na ochmelka testu na 30 hodin. Jsem však velmi pochybné, zda se skutečně nic.

Takže jak vidíte, jsem na konci mé teather a nevědí, co dělat dál.

S pozdravem
Mike
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.