μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Acer Aspire 5610Z

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 06:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Αγόρασα έναν Acer Aspire 5610Z πίσω το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους η οποία έχει προχωρήσει από την get περιοδικά και intermittantly ίδια switched off.

Έχει πίσω στην Acer 3 φορές για την επισκευή και λένε ότι δεν μπορούν να βρουν τη βλάβη. Comet αρνούνται να κάνουν τίποτα γι 'αυτό.

Έχει κανείς άλλος έρθουν σε όλη αυτή τη συμπεριφορά και, αν ναι, έχουν γι 'αυτό οποιεσδήποτε σκέψεις για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό;

Ευχαριστώ πολύ
Mike
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 07:13
Ομάδα Δωρητών

Είμαι πραγματικά τη λύπη έχετε προβλήματα όπως αυτό. Comet, δεν μπορούν να πλένουν τα χέρια τους από το πω έτσι, είναι οι πωλητές και να έχει νομική ευθύνη, σύμφωνα με την πώληση αγαθών πράξη

http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html

Εκτύπωση έξω και ώθηση στο πρόσωπό τους! Προσωπικά, δεν θα είναι ποτέ ξανά με το εμπόριο, καθώς έχουν απερισκεψία όσον αφορά τη νομοθεσία, την απόδοση, λάθη, κλπ.

Μπορείτε να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τυχόν διακοπές; Μήπως τα Windows κλείσει κανονικά ή έχει την εξουσία ξαφνικά φαίνεται να αποτύχει; (Σκληρός με έναν φορητό υπολογιστή, καθώς υπάρχει μια μπαταρία εκεί!)

Θα πρέπει να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες και ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 07:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου,

Πολλές ευχαριστίες για όσους λόγια. Είμαι σε αναμονή για μια κλήση πίσω από έναν επιβλέποντα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Comet, αλλά δεν είμαι κατοχή μου ανάσα. Μόλις γραπτή επιστολή προς τους θέση τους σχετικά με προειδοποίηση ότι αν δεν λαμβάνουν ούτε τα λεφτά μου πίσω ή αντικατάστασης μονάδας από την 1/12/07 θα ξεκινήσω county δικαστικές διαδικασίες εναντίον τους.

Σε ό, τι αφορά το πρόβλημα - ο φορητός υπολογιστής είναι συνδεδεμένος σε μια εξωτερική πηγή ισχύος της μπαταρίας και έχει εγκατασταθεί. Δεν υπάρχει διακρινόμενη σχήμα - φαίνεται να στραφούν ακριβώς ίδια με μια off περιοδικά άχαρις έξοδος από το λειτουργικό σύστημα όπως όταν επανεκκίνηση να πάρω το συνηθισμένο μήνυμα ζητώντας από τον τρόπο που θέλω για την εκκίνηση των Windows. Είμαι εκτελεί τα Windows Vista με όλα τα διαθέσιμα upgardes και επιδιορθώνει κλπ.

Acer Accoriding να έχουν καθαριστεί το, αντικαθίσταται η μητέρα του σκάφους, Re-flashed και αναβαθμίζεται το BIOS και αν για διαποτισμού δοκιμής για 30 ώρες. Είμαι όμως πολύ αμφίβολο το αν έχουν πράγματι γίνει τίποτα.

Έτσι, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, είμαι στο τέλος μου teather και δεν ξέρετε τι να κάνετε μετά.

Με τις καλύτερες ευχές
Mike
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.