manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

ACER 5610Z stremiti

Reply

Thread Tools
Old 14. studenog 2007, 06:46
Novi član grupe

Ja kupio jedan Acer stremiti 5610Z nazad u veljači ove godine, koja je od dobiti ide povremeno i intermittantly prospojni sama isključuje.

To je povratak na Acer 3 puta na popravak a oni kažu da ne može pronaći greška. Comet se odbija učiniti ništa o tome.

Je li netko drugi naići na ovom ponašanju i ako se to ne imati bilo koji misli o tome što bi mogao biti uzrokujući Internet?

Mnogo hvala
Mike
Old 14. studenog 2007, 07:13
Donatorska Grupa

Ja sam stvarno žalostan imate probleme poput ovog. Comet ne peru svoje ruke od njega kao da su dobavljači i imaju zakonsku odgovornost prema prodaji robe akt

http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html

Print it out i zabode ga u svoja lica! Ja osobno nikad neće trgovini sa njima jer oni su nesmotrenost s obzirom na prava, povratak, rasjeda i sl.

Možete li mi dati više informacija o shutdowns? Da li Windows zatvaranje normalno ili ne snagom iznenada pojaviti na propast? (Hard s laptopa kako ima bateriju postoji!)

Morate dati više informacija i možda možemo pomoći.

Old 14. studenog 2007, 07:36
Novi član grupe

Bok,

Mnogobrojan hvala za one vrste riječi. Ja sam trenutno na čekanju za poziv s mentorom na Comet Službu, ali ja sam ne drži dah moj. Imam samo pisano pismo na njih stavite ih na primijetiti da sam, osim ako primate bilo moj novac leđa ili zamjensku jedinicu koju ću početi 1/12/07 županiji sudskih postupaka protiv njih.

U odnosu na problem - od laptopa priključen na vanjski izvor napajanja i ima bateriju instaliran. Nema discernable uzorak - čini se da upravo sama isključiti prekidač povremeno s neljubak izlaz iz OS, kao kad sam ga ponovno pokrenite dobivam uobičajene poruke moleći kako želim pokrenuti Windows. Ja sam sa sustavom Windows Vista sa svim dostupnim upgardes i popravaka itd.

Acer Accoriding da su čistili it out, zamijenila majku odbora, re-bljeskale a Nadograđeni BIOS i imao je na promočiti test za 30 sati. Ja sam ipak vrlo upitan o tome da li su zapravo učinio ništa.

Dakle kao što možete vidjeti ja sam na kraju moje teather i ne znam što učiniti.

Srdačan pozdrav
Mike
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.