kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Acer Aspire 5610Z

Reply

Téma eszközök
Old November 14, 2007, 06:46
Új tag Csoport

Default Acer Aspire 5610Z

Vettem egy Acer Aspire 5610Z vissza idén februárban, amely az menjen el, és rendszeres időközönként intermittantly váltott ki magát.

Azt vissza Acer 3 alkalommal javításra és azt mondják, hogy nem találja a hibát. Comet a megtagadó nem lehet változtatni rajta.

Has anyone else gyere át ezt a magatartást, és ha igen, vajon olyan gondolatok, hogy mit is okoz ez?

Nagyon köszönöm
Mike
Old November 14, 2007, 07:13
Donor Group

Nagyon sajnálom problémád van, mint ez. Comet nem mossanak kezet, hogy így, ezek az értékesítők és a jogi felelősséget a termékek értékesítése jogszabály

http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html

Nyomtasd ki, és azt a tolóerőt az arcukat! Személy szerint én soha nem kereskedelmi velük újra, mert azokat a nemtörődömség tekintetében a jog, a megtérülést, hibák, stb

Tud adni minden további információt leállásokkal? A Windows közel le, vagy a hatalom hirtelen úgy tűnik, nem? (Hard egy laptop, mert egy akkumulátor van!)

Be kell, hogy további információkat, és talán tudunk segíteni.

Old November 14, 2007, 07:36
Új tag Csoport

Szia,

Köszönet azon kedves szavak. Én jelenleg várja a visszahívandó a felügyelő a Comet Ügyfélszolgálat, de én sem lélegzetem. Épp most írt egy levelet, hogy őket üzembe őket észre, hogy ha nem kap vissza pénzt vagy én, vagy helyettesítő egység által 1/12/07 fogom kezdeni megyei bírósági eljárás indult ellenük.

Az a probléma - a laptop van csatlakoztatva egy külső tápegység és az akkumulátor telepítése. Nincs tapasztalható minta - úgy tűnik, hogy csak a saját maga kapcsolja le időnként egy suta kilépéshez az OS, mint amikor én újraindítani jutok a szokásos kérdést, mit akar kezdeni a Windows-t. Én a Windows Vista összes rendelkezésre álló upgardes és javításokat, stb

Accoriding az Acer ezeket takarították ki, helyébe az anya fórumon, újra villant, és korszerűsítik a BIOS, és azt a merítési vizsgálat a 30 órát. Én azonban nagyon kétséges, arról, hogy valóban ők tenni valamit.

Szóval, mint látható, én vagyok a végén az én teather, és nem tudják, mit kell csinálni.

Üdvözlettel
Mike
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.