![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Vettem egy Acer Aspire 5610Z vissza idén februárban, amely az menjen el, és rendszeres időközönként intermittantly váltott ki magát.
Azt vissza Acer 3 alkalommal javításra és azt mondják, hogy nem találja a hibát. Comet a megtagadó nem lehet változtatni rajta. Has anyone else gyere át ezt a magatartást, és ha igen, vajon olyan gondolatok, hogy mit is okoz ez? Nagyon köszönöm Mike |
|
|
|||
|
|||
|
Nagyon sajnálom problémád van, mint ez. Comet nem mossanak kezet, hogy így, ezek az értékesítők és a jogi felelősséget a termékek értékesítése jogszabály
http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html Nyomtasd ki, és azt a tolóerőt az arcukat! Személy szerint én soha nem kereskedelmi velük újra, mert azokat a nemtörődömség tekintetében a jog, a megtérülést, hibák, stb Tud adni minden további információt leállásokkal? A Windows közel le, vagy a hatalom hirtelen úgy tűnik, nem? (Hard egy laptop, mert egy akkumulátor van!) Be kell, hogy további információkat, és talán tudunk segíteni.
|
|||
|
|||
|
Szia,
Köszönet azon kedves szavak. Én jelenleg várja a visszahívandó a felügyelő a Comet Ügyfélszolgálat, de én sem lélegzetem. Épp most írt egy levelet, hogy őket üzembe őket észre, hogy ha nem kap vissza pénzt vagy én, vagy helyettesítő egység által 1/12/07 fogom kezdeni megyei bírósági eljárás indult ellenük. Az a probléma - a laptop van csatlakoztatva egy külső tápegység és az akkumulátor telepítése. Nincs tapasztalható minta - úgy tűnik, hogy csak a saját maga kapcsolja le időnként egy suta kilépéshez az OS, mint amikor én újraindítani jutok a szokásos kérdést, mit akar kezdeni a Windows-t. Én a Windows Vista összes rendelkezésre álló upgardes és javításokat, stb Accoriding az Acer ezeket takarították ki, helyébe az anya fórumon, újra villant, és korszerűsítik a BIOS, és azt a merítési vizsgálat a 30 órát. Én azonban nagyon kétséges, arról, hogy valóban ők tenni valamit. Szóval, mint látható, én vagyok a végén az én teather, és nem tudják, mit kell csinálni. Üdvözlettel Mike |