![]() |
|
| |||
| |||
| קניתי של Acer שואפים 5610Z חזור בפברואר השנה שבה יש ללכת מן לקבל מעת לעת intermittantly עברת את עצמו. הוא נוצל לראש Acer 3 פעמים לתיקון והם אומרים שהם לא יכולים למצוא את פגם. שביט הם מסרב לעשות כלום בקשר לזה. מישהו אחר להתקל התנהגות זו ואם כן יש להם כל המחשבות על מה יכול להיות שגורם זה? Many thanks מייק |
|
| |||
| |||
| אני ממש מצטער שאתה נתקל בבעיות כאלה. שביט לא יכולים לרחוץ את ידיהם על זה ככה, הם ספקי יש אחריות משפטית תחת מכר טובין לפעול http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html להדפיס את זה ואת דחף אותו פניהם! אישית, אני לעולם לא סחר עם אותם כמו שהם שוב יש אי ודאות לגבי החוק, שוב, תקלות, וכו ' האם אתה יכול לתת יותר פרטים על shutdowns? האם לסגור את Windows באופן רגיל או האם כוח פתאום להופיע להיכשל? (קשה עם מחשב נייד בתור יש שם סוללה!) אתה צריך לספק יותר מידע ואולי נוכל לעזור.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| הי, הרבה תודה על מילים אלו סוג. כרגע אני מחכה קריאה בחזרה מתוך לממונה שירותים בבית הלקוח שביט, אבל אני לא מחזיק את נשימתו. יש לי רק כתבת מכתב להם לשים אותם, אלא אם כן אני שמתי לב, או לקבל את הכסף בחזרה, או על ידי החלפת יחידת 1/12/07 אני יתחיל County הליכי המשפט נגדם. במונחים של הבעיה - את הנייד הוא פקוק חיצוני לתוך החשמל ויש לו את הסוללה המותקנת. אין discernable דפוס - זה נראה פשוט להחליף את עצמה מדי פעם עם יציאה ungraceful את מערכת ההפעלה, כמו כאשר אני מחדש את זה אני מקבל הודעה המבקשת את הרגיל איך אני רוצה להפעיל את Windows. אני מפעיל את Windows Vista עם כל upgardes זמין והתיקונים וכו ' Acer Accoriding כדי לנקות להם את זה, יחליף את לוח האם, Re-flashed ואת שדרוג ה-BIOS והיה לו את זה לשרות מבחן 30 שעות. עם זאת אני מאוד מסופק אם יש להם באמת עשית כלום. אז כמו שאתם יכולים לראות אני בסוף teather שלי ואת לא יודעת מה לעשות הלאה. בברכה מייק |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה Acer שואפים 8930! בבקשה? | Zooropean11 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | ב -1 ליולי 2009 15:21 |
| Acer שואפים T180 שדרוגים | מרחק | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 6 יוני 2009 11:46 |
| Acer שואפים טורף G7700 | Supercalifragilistic | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | ה -25 לאפריל 2009 01:45 |
| קנה את שואפים Acer 5920? | MJM | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 9 | 19th יולי 2008 18:47 |
| Acer שואפים DVDs לא משחק! | sarah050404 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 14th אוקטובר 2007 05:34 |
| שרשרת כלים | |
| |