mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

ACER Aspire 5610Z

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 14, 2007, 06:46
Naujas Narys

Default ACER Aspire 5610Z

Aš nusipirkau Acer Aspire 5610Z grįžti į šių metų vasarį, kuris iš gauti daugiau periodiškai ir intermittantly įjungtas pats išjungti.

Buvo Atgal į Acer 3 kartus už remontą ir jie sako, kad jie negali rasti gedimo. Kometa atsisako ką nors apie tai.

Has anyone else ateiti per šį elgesį ir, jei jie turi bet kas gali būti sukelti jo mintis?

Ačiū
Mike
Old Lapkritis 14, 2007, 07:13
Donorų grupės

Aš labai atsiprašau turite problemų, kaip šis. Kometa negali nusiplauti rankas, kad jis patinka, kad jie yra prekybininkai ir turi teisinę atsakomybę už pagal prekių pirkimo-pardavimo aktas

http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html

Spausdinti jį ir nužudė jį savo veidus! Asmeniškai aš niekada prekyba su jais dar kartą, kaip jie elgiasi neatsargiai Kalbant apie teisę, grąžinimo, gedimų ir tt

Ar galite suteikti daugiau informacijos apie uždarymą? Ar "Windows uždaryti paprastai, ar galia staiga pasirodys, kad nepavyko? (Hard su nešiojamas nes baterija yra!)

Jums reikia teikti daugiau informacijos ir galbūt galėsime padėti.

Old Lapkritis 14, 2007, 07:36
Naujas Narys

Labas,

Labai ačiū už tuos gerus žodžius. Aš dabar laukia paskambinti iš ne Kometa Klientų aptarnavimas vadovas, bet aš ne ūkyje Mano kvėpavimas. Aš ką tik parašyta laišką į juos išleisti jas įspėti, kad jeigu aš gausiu arba mano pinigus arba pakeisti vienetą 1/12/07 Pradėsiu apygardos teismas byloje prieš juos.

Kalbant apie problemą - nešiojamasis kompiuteris yra prijungtas prie išorinio maitinimo šaltinio ir turi jo baterija įdiegta. Nėra pastebimi modelis - atrodo, kad tiesiog pereiti prie paties periodiškai Negraciozs pasitraukimo iš OS, kaip kai aš vėl ją paleisti gaunu paprastai žinutę klausia, kaip aš noriu paleisti Windows. Esu su Windows Vista su visa turima upgardes ir pataisymai ir tt

Accoriding su Acer jie išvalyti jį, pakeisti motina lenta, vėl užsiliepsnoja ir atnaujinti BIOS ir turėjo jį įsiurbti testas 30 val. Aš vis dėlto labai abejotina, ar jie iš tikrųjų ką nors.

Taigi, kaip matote aš esu ne iš mano teather pabaigos ir nežino, ką daryti toliau.

Nuoširdžiausi linkėjimai
Mike
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.