mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Reply

Thread Tools
Old Novembris 14, 2007, 06:46
New Member Group

Iegādājos Acer Aspire 5610Z atpakaļ šā gada februārī, kas ir no get iet periodiski un intermittantly ieslēgt sevi off.

Ir atpakaļ Acer 3 reizes, remonta un viņi apgalvo, ka viņi nevar atrast vainu. Komēta atsakās darīt neko.

Vai kāds cits sastapties ar šo rīcību un, ja tie ir priekšlikumi par to, ko varētu izraisīt tas domas?

Many thanks
Mike
Old Novembris 14, 2007, 07:13
Donors Group

Man tiešām žēl, Jums ir problēmas, kā šis. Komēta nevar mazgāt rokas, tā, piemēram, ka viņi ir pārdevēji un ir juridiski atbildīga preču pārdošanas akts

http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html

Izdrukāt to un vilces tas viņu sejas! Personīgi es nekad ar tirdzniecību ar viņiem vēlreiz, jo tie ir paviršības attiecībā uz tiesībām, preču atpakaļ atgriešanu, kļūmes, uc

Vai varat sniegt vairāk informācijas par slēgšanu? Vai Windows slēgt parasti, vai arī varu pēkšņi parādīties neveiksmei? (Hard ar klēpjdatoru, jo ir baterija tur!)

Jums nepieciešams sniegt vairāk informācijas un, iespējams, varam palīdzēt.

Old Novembris 14, 2007, 07:36
New Member Group

Čau,

Liels paldies par šiem laipnajiem vārdiem. Es šobrīd gaida atsaukt no uzraudzītājam Comet Customer Services, bet es neesmu saimniecības manu elpu. Es tikko rakstisku vēstuli uz tām liekot viņiem par to brīdinot, ka, ja es saņemtu vai nu savu naudu atpakaļ vai rezerves vienībai 1/12/07 Sākšu grāfistes tiesā pret tām.

Runājot par problēmu - klēpjdators ir pieslēgts ārējam barošanas avotam un ir tā akumulatoru uzstādīta. Nav jūtamas modelis - tas, šķiet, tikai slēdzis pašam sevi izslēgt periodiski negraciozs iziešanas no kā OS, kad es to restartējiet man parastie ziņu jautā, kā es gribu sākt logiem. Man Windows Vista ar visu pieejamo upgardes un nosaka uc

Accoriding uz Acer tie jātīra it out, aizstāja māti padome, atkārtoti atlaidinātas un modernizētas BIOS un bija to uzsūkšanās testa 30 stundas. Es tomēr ļoti jāšaubās par to, vai tie ir faktiski veikts neko.

Tā, kā jūs varat redzēt, es esmu beigās mana Teather un nezinu, ko darīt nākamo.

Ar laba vēlējumiem
Mike
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.