rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Acer Aspire 5610Z

Reply

Narzędzia wątku
Old 14 listopada 2007, 06:46
Nowe państwa grupy

Default Acer Aspire 5610Z

Kupiłem jeden Acer Aspire 5610Z z powrotem w lutym tego roku, która od uzyskania go okresowo i intermittantly przełączyć się wyłączyć.

To był powrót do Acer 3 razy do naprawy i mówią nie mogą znaleźć winy. Comet są odmowy robić nic na ten temat.

Czy ktoś zetknął się z takiego zachowania, a jeśli tak, oni mają na myśli to, co może być przyczyną to?

Many thanks
Mike
Old 14 listopada 2007, 07:13
Grupa dawcy

I am really sorry problemów jak ten. Comet nie mogą umyć ręce to tak, są sprzedawcy i mają prawny obowiązek na mocy aktu sprzedaży towarów

http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html

Wydrukuj go i utopił je w ich twarze! Osobiście nigdy nie będę z nimi handlu ponownie mają brawura w odniesieniu do prawa powrotu, błędy, itp.

Czy możesz podać więcej informacji na temat zamknięcia? Czy Windows zamknąć normalnie, czy moc nagle wydają się nie powiedzie? (Twardy z komputera, gdyż istnieje tam baterii!)

Musisz podać więcej informacji i być może będziemy mogli pomóc.

Old 14 listopada 2007, 07:36
Nowe państwa grupy

Cześć,

Serdecznie dziękujemy za te miłe słowa. Jestem obecnie czeka na połączenie z powrotem opiekunem na Comet Obsługi Klienta, ale nie jestem gospodarstwo mojego oddechu. Mam po prostu napisał list do ich wprowadzanie ich ogłoszenia, chyba że otrzymam zarówno moje pieniądze z powrotem lub zastąpienie przez jednostkę 1/12/07 I wojewódzki sąd rozpocznie postępowanie przeciwko nim.

W odniesieniu do problemu - laptop jest podłączony do zewnętrznego źródła zasilania i jego bateria zainstalowana. Nie ma dostrzegalnych wzorzec - wydaje się, aby przełączyć się tylko okresowo wyłączony z ungraceful wyjść z systemu operacyjnego, jak przy ponownym uruchomieniu pojawia się komunikat z prośbą, jak zwykle chcę uruchomić system Windows. Mam zainstalowany system Windows Vista przy użyciu wszystkich dostępnych upgardes i poprawki itp.

Accoriding do Acer one czyszczone to, zastępuje matka pokładzie, ponownie flashed i zmodernizowanych w BIOSie i miał go na badania do moczyć 30 godziny. Jestem jednak bardzo wątpliwe, czy one rzeczywiście zrobić wszystko.

Więc jak widać jestem na końcu mojego teather i nie wiedzą, co robić dalej.

Z pozdrowieniami
Mike
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.