![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kupiłem jeden Acer Aspire 5610Z z powrotem w lutym tego roku, która od uzyskania go okresowo i intermittantly przełączyć się wyłączyć. To był powrót do Acer 3 razy do naprawy i mówią nie mogą znaleźć winy. Comet są odmowy robić nic na ten temat. Czy ktoś zetknął się z takiego zachowania, a jeśli tak, oni mają na myśli to, co może być przyczyną to? Many thanks Mike |
|
| |||
| |||
| I am really sorry problemów jak ten. Comet nie mogą umyć ręce to tak, są sprzedawcy i mają prawny obowiązek na mocy aktu sprzedaży towarów http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html Wydrukuj go i utopił je w ich twarze! Osobiście nigdy nie będę z nimi handlu ponownie mają brawura w odniesieniu do prawa powrotu, błędy, itp. Czy możesz podać więcej informacji na temat zamknięcia? Czy Windows zamknąć normalnie, czy moc nagle wydają się nie powiedzie? (Twardy z komputera, gdyż istnieje tam baterii!) Musisz podać więcej informacji i być może będziemy mogli pomóc.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cześć, Serdecznie dziękujemy za te miłe słowa. Jestem obecnie czeka na połączenie z powrotem opiekunem na Comet Obsługi Klienta, ale nie jestem gospodarstwo mojego oddechu. Mam po prostu napisał list do ich wprowadzanie ich ogłoszenia, chyba że otrzymam zarówno moje pieniądze z powrotem lub zastąpienie przez jednostkę 1/12/07 I wojewódzki sąd rozpocznie postępowanie przeciwko nim. W odniesieniu do problemu - laptop jest podłączony do zewnętrznego źródła zasilania i jego bateria zainstalowana. Nie ma dostrzegalnych wzorzec - wydaje się, aby przełączyć się tylko okresowo wyłączony z ungraceful wyjść z systemu operacyjnego, jak przy ponownym uruchomieniu pojawia się komunikat z prośbą, jak zwykle chcę uruchomić system Windows. Mam zainstalowany system Windows Vista przy użyciu wszystkich dostępnych upgardes i poprawki itp. Accoriding do Acer one czyszczone to, zastępuje matka pokładzie, ponownie flashed i zmodernizowanych w BIOSie i miał go na badania do moczyć 30 godziny. Jestem jednak bardzo wątpliwe, czy one rzeczywiście zrobić wszystko. Więc jak widać jestem na końcu mojego teather i nie wiedzą, co robić dalej. Z pozdrowieniami Mike |