![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I kúpil Acer Aspire 5610Z opäť vo februári tohto roka, ktoré má dostať od idú pravidelne a intermittantly prepne sám vypnúť. Bolo späť na Acer 3 krát pre opravy a hovoria, že nemôžu nájsť chyba. Comet odmietajú urobiť niečo je. Má niekto iný prišiel cez toto správanie, a ak áno, nemajú žiadne myšlienky na to, čo by mohlo byť príčinou, že? Děkuji Mike |
|
| |||
| |||
| Som naozaj ľúto máte problémy s takhle. Kometa nemôže umyť ruky, ako to, že sú predajcovia a mať právnu zodpovednosť za predaj tovaru konať http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html Vytlačte a vrazil ju do tváre! Osobne som sa nikdy obchodu s nimi opäť ako majú nedbanlivosti, pokiaľ ide o práva, vráti, závady apod Môžete uviesť žiadne bližšie informácie o odstávky? Má Windows zatvoriť normálne, alebo moc sa objavia náhle zlyhá? (Hard s notebookom ako je batéria tam!) Musíte poskytnúť ďalšie informácie a snáď môžeme pomôcť.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mnohé vďaka za tie milé slová. Já jsem v súčasnosti čaká na výzvu späť z vedúcej na Comet Customer Services, ale nejsem hospodárstva dych. Práve som napísal list, aby im ich uvádzanie na oznámenie, že ak sa dostanem buď svoje peniaze späť alebo náhradné jednotky, ktoré som 1/12/07 začne okresného súdu konanie proti nim. Pokiaľ ide o problém - na notebooku je zapojený do externého napájania a má svoje batérie nainštalované. Neexistuje žiadny vzor discernable - zdá sa len sám prepínať z periodicky sa nepůvabný výjazd z OS, ako keď som ju znovu získať normálnu správu pýtali, ako som chcel spustiť systém Windows. Já jsem s operačným systémom Windows Vista so všetkými dostupnými upgardes a opravy atď Accoriding na Acer majú čistiť ju nahradila matka palube, re-zasvítil a upgradovať BIOS a mal ju na ochmelka testu na 30 hodín. Som však veľmi pochybné, či sa skutočne nič. Takže ako vidíte, som na konci mojej teather a nevedia, čo robiť ďalej. S pozdravom Mike |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc s Acer Aspire 8930! Prosím? | Zooropean11 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 1. júla 2009 15:21 |
| Acer Aspire T180 Upgrady | Vzdialenosť | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 6. júna 2009 11:46 |
| Acer Aspire Predator G7700 | Supercalifragilistic | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 25. apríla 2009 01:45 |
| Kúpte si Acer Aspire 5920? | MJM | Notebooky, Mobily a PDA | 9 | 19. júla 2008 18:47 |
| Acer Aspire nie je prehrávanie DVD! | sarah050404 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 14. október 2007 05:34 |
| Thread Tools | |
| |