мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Ацер 5610З стремити

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. Мар 2007, 06:46
Нови члан групе

Default Ацер 5610З стремити

Ја купио један Ацер стремити 5610З назад у фебруару ове године, која је од добити иде повремено и интермиттантлы проспојни сама искључује.

То је повратак на Ацер 3 пута на поправку а они кажу да не може пронаћи грешка. Цомет се одбија да учини ништа о томе.

Да ли је неко други наићи на овом понашању и ако се то не имати било који мисли о томе шта би могао бити проузрочење Интернет?

Много хвала
Мајк
Old 14. Мар 2007, 07:13
Донаторска Група

Ја сам стварно жалостан имате проблеме попут овог. Цомет не перу своје руке од њега као да су добављачи и имају законску одговорност према продаји робе акт

хттп://ууу.дти.гов.ук/цонсумерс/буыи.../паге8600.хтмл

Принт ит оут и забоде га у своја лица! Ја лично никад неће трговини са њима јер они су несмотреност с обзиром на права, повратак, расједа и сл

Можете ли ми дати више информација о схутдоунс? Да ли Уиндоус затварање нормално или не снагом изненада појавити на пропаст? (Хард са лаптоп да има батерију постоји!)

Треба да да више информација и можда можемо помоћи.

Old 14. Мар 2007, 07:36
Нови члан групе

Здраво,

Многобројан захвалност за оне врсте речи. Ја сам тренутно на чекању за позив са ментор на Цомет Службу, али ја сам не држи дах мој. Имам само писано писмо на њих ставите их на приметити да сам, осим ако примате било мој новац леђа или замену јединицу коју ћу почети 1/12/07 кантону судских поступака против њих.

У односу на проблем - од лаптоп прикључен на вањски извор напајања и има батерију инсталиран. Нема дисцернабле узорак - чини се да управо сама искључити прекидач повремено са нељубак излаз из ОС, као кад сам га поново покрените добијам уобичајене поруке молећи како желим покренути Уиндоус. Ја сам са системом Уиндоус Виста са свим доступним упгардес и исправки итд

Ацер Аццоридинг да су чистили ит оут, заменила мајку одбора, ре-бљескале а ажурирани БИОС и имао је на промочити тест за 30 часова. Ја сам ипак врло упитан о томе да ли су заправо учинио ништа.

Дакле као што можете видети ја сам на крају моје театхер и не знам шта да урадите.

С поштовањем
Мајк
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ са Ацер стремити 8930! Молимо вас? Зооропеан11 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 1. јула 2009 15:21
Ацер стремити Т180 Надоградње Удаљености ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 6. јуна 2009 11:46
Ацер стремити грабљивца Г7700 Суперцалифрагилистиц ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 25 април 2009 01:45
Купи Ацер стремити 5920? МЈМ Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 9 19. јула 2008 18:47
Ацер стремити не играње ДВД-а! сарах050404 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 6 14 октобар 2007 05:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц