менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

ACER Aspire 5610Z

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 листопада 2007, 06:46
Нові члени групи

Default ACER Aspire 5610Z

Я купив Acer Aspire 5610Z ще в лютому цього року, який з самого початку йти періодично і самі перейшли intermittantly Off.

Він був повернутися до Acer в 3 рази з ремонту і вони говорять, вони не можуть знайти несправність. Комета відмовляється робити що-небудь про нього.

Хто-небудь ще зустріти таку поведінку і якщо так, вони є якісь думки про те, що може бути причиною її?

Велике спасибі
Mike
Old 14 листопада 2007, 07:13
Донор групи

Я дуже шкодую, що ви відчуваєте проблеми, як це. Комета не може умити руки, як вона про те, що вони є постачальниками і правову відповідальність згідно з продажем товарів закон

http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html

Надрукуйте її і сховав у їхні обличчя! Особисто я ніколи не буде торгуватися з ним знову, як вони нерозсудливості по відношенню до права, повертається, розломи і т.д.

Чи можете ви дати більше інформації про зупинок? Чи підтримує Windows закрити правило, або ж через раптово з'являються на провал? (Hard з ноутбуком як є батареї там!)

Вам необхідно надати додаткову інформацію і, можливо, ми можемо допомогти.

Old 14 листопада 2007, 07:36
Нові члени групи

Привіт,

Велике спасибі за добрі слова. Я в даний час чекає відповіді від керівника на комета Customer Services, але я не затримуючи подих. Я тільки що написала листа на їх покласти їх до відома, що якщо я не отримав ні моєї повернути гроші або заміна блоку, 1/12/07 Почну Розгляд у суді графства проти них.

З точки зору проблема - ноутбук підключений до зовнішнього джерела живлення і має свої батареї встановлені. Існує яких-небудь помітних призначення - здається просто вимикається періодично незграбний вихід з ОС, як коли я перезавантаження, я отримую звичайне повідомлення з питанням, як я хочу, щоб запустити Windows. Я під управлінням Windows Vista за допомогою всіх наявних upgardes та виправлення т.д.

Accoriding для Acer вони очищено його, замінити материнської плати, знову майнула і оновлення BIOS і, якщо б на насичення тесту протягом 30 годин. Однак я дуже сумнівався, чи мають вони насправді зроблено нічого.

Так як ви можете бачити, що я в кінці мого teather і не знаю, що робити далі.

З повагою
Mike
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка? Zooropean11 Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 1 липня 2009 15:21
Acer Aspire T180 Апгрейди Відстань Процесори, материнські плати RAM & 5 6 червня 2009 11:46
Acer Aspire Predator G7700 Supercalifragilistic Процесори, материнські плати RAM & 2 25 квітня 2009 01:45
Купити Acer Aspire 5920? MJM Ноутбуки, КПК & Mobiles 9 19 липня 2008 18:47
Acer Aspire не грає DVD-дисках! sarah050404 Ноутбуки, КПК & Mobiles 6 14 жовтня 2007 05:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.