![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив Acer Aspire 5610Z ще в лютому цього року, який з самого початку йти періодично і самі перейшли intermittantly Off. Він був повернутися до Acer в 3 рази з ремонту і вони говорять, вони не можуть знайти несправність. Комета відмовляється робити що-небудь про нього. Хто-небудь ще зустріти таку поведінку і якщо так, вони є якісь думки про те, що може бути причиною її? Велике спасибі Mike |
|
| |||
| |||
| Я дуже шкодую, що ви відчуваєте проблеми, як це. Комета не може умити руки, як вона про те, що вони є постачальниками і правову відповідальність згідно з продажем товарів закон http://www.dti.gov.uk/consumers/buyi.../page8600.html Надрукуйте її і сховав у їхні обличчя! Особисто я ніколи не буде торгуватися з ним знову, як вони нерозсудливості по відношенню до права, повертається, розломи і т.д. Чи можете ви дати більше інформації про зупинок? Чи підтримує Windows закрити правило, або ж через раптово з'являються на провал? (Hard з ноутбуком як є батареї там!) Вам необхідно надати додаткову інформацію і, можливо, ми можемо допомогти.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Привіт, Велике спасибі за добрі слова. Я в даний час чекає відповіді від керівника на комета Customer Services, але я не затримуючи подих. Я тільки що написала листа на їх покласти їх до відома, що якщо я не отримав ні моєї повернути гроші або заміна блоку, 1/12/07 Почну Розгляд у суді графства проти них. З точки зору проблема - ноутбук підключений до зовнішнього джерела живлення і має свої батареї встановлені. Існує яких-небудь помітних призначення - здається просто вимикається періодично незграбний вихід з ОС, як коли я перезавантаження, я отримую звичайне повідомлення з питанням, як я хочу, щоб запустити Windows. Я під управлінням Windows Vista за допомогою всіх наявних upgardes та виправлення т.д. Accoriding для Acer вони очищено його, замінити материнської плати, знову майнула і оновлення BIOS і, якщо б на насичення тесту протягом 30 годин. Однак я дуже сумнівався, чи мають вони насправді зроблено нічого. Так як ви можете бачити, що я в кінці мого teather і не знаю, що робити далі. З повагою Mike |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка? | Zooropean11 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 1 липня 2009 15:21 |
| Acer Aspire T180 Апгрейди | Відстань | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 6 червня 2009 11:46 |
| Acer Aspire Predator G7700 | Supercalifragilistic | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 25 квітня 2009 01:45 |
| Купити Acer Aspire 5920? | MJM | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 9 | 19 липня 2008 18:47 |
| Acer Aspire не грає DVD-дисках! | sarah050404 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 14 жовтня 2007 05:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |