![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи замислювалися ви, що люди мають на увазі, коли кажуть "Я купив процесор Intel, її LGA775, разом з 2 по 1GB модуля DIMM DDR2 RAM 6400 працює на частоті 800 МГц, а також отримав PCI-E GPU з оперативної пам'яті DDR3 працює на 1400 МГц ефективне і графічний процесор працює на 550MHz " Ви можете знайти такі сайти, як Вікіпедія, щоб отримати розуміння, але навіщо це робити, коли я робив всю важку роботу за вас, і все в одному місці! Я поклала більше, ніж я міг думати, якщо ви думаєте, я пропустив будь-які НЕ соромтеся, надсилайте мені м. (як ви не можете писати тут) і я включу її / їх). Сподіваюся, ви знайдете її корисною. Всі вони перераховані в алфавітному порядку для надання допомоги у перегляді. А.А. - 'Anti-Aliasing', штучне видалення зубчастими краями від графіка надані (або намалювали) в 3D візуалізації. ACPI - 'автоматичного керування конфігурацією та харчуванням. Стандарт, за яким плати & периферійні пристрої налаштовані, і визнали, що більш важливо, їх енергоспоживання керувати. ADSL - 'Асиметрична цифрова абонентська лінія. DSL з'єднання, де проходить вгору за течією зв'язку з різною швидкістю на виході. AF - 'анізотропна фільтрація. Спосіб підвищення різкості 3D текстур. AGP - 'Accelerated Graphics Port. Інтерфейс відеокарти. Тепер майже повністю припинено до PCI-E інтерфейсі. Advanced Memory AMB - "буферних". Частиною архітектури FBDIMM. AMD - 'Advanced Micro Devices. Виробник процесорів і графічних карт тепер після покупки ATI. Прикладного програмування API - 'інтерфейс. Програмні драйвери, які дозволяють однієї частини програмного забезпечення "говорити в іншій", або до апаратної частини ПК. Застосування ASIC - 'Specific Integrated Circuit. Чіп призначений для роботи одного конкретного завдання. Такі, як працює калькулятор. Ви також можете знайти їх на материнських платах. ATA - 'Advanced Technology Attachment'. Стандартні інтерфейси зв'язку для підключення пристроїв зберігання даних в комп'ютер. Ви побачите, S-ATA (Serial), а також P-ATA (паралельно). ATX - 'Advanced Technology Extended. Стандартних форм-фактор для материнських плат і справ. BIOS - "Основні система вводу-виводу. Шматок коду, що зберігаються на материнській платі, яка завантажує всі елементи керування для компонентів комп'ютера і периферійних пристроїв. BSOD - 'Blue Screen Of Death ". Синій екран, який з'являється на моніторі, коли Theres несправності або перебої з комп'ютером, достатньо серйозними, якщо це представляється. Codec - 'Декомпресія алгоритму стиснення', Відео-або аудіо-код стиснення. MPEG4 і MP3 є прикладами. Процесор - 'Центральний процесор', основна частина вашого персонального комп'ютера, який інтерпретує і виконує інструкції, що містяться в програмне забезпечення. дБ - 'децибел, зважених', вираз акустичного гучність за допомогою 'ваги ", який підкреслює найбільш частот психо-акустичне значення для людського сприйняття гучності. Двомісні DDR - 'Швидкість передачі даних', ОЗУ система, яка передає дані по висхідній і спадної краю тактового сигналу. DIMM - 'Dual In-лайн модуль пам'яті', RAM модулів конфігурації з 64-бітної даних. DOS - 'дискова операційна система ", Останнім програмне забезпечення Microsoft вимагає менше 2 ГБ оперативної пам'яті для нормального функціонування. DRAM - 'Dynamic випадкового доступу до пам'яті', Тип оперативній пам'яті, використовуються конденсатори для зберігання. Оскільки конденсатори спочатку нестабільною, дані згасає, якщо регулярно оновлюватись. Цифрові DSL - 'Subscriber Line', широкополосні системи, при якій сигнал кодується в широкому спектрі частот і послав кручена пара дротів мідних, що використовуються у вашій телефонної служби. Цифровий DSP - сигнальний процесор ', спеціалізований мікропроцесор, спрямованих на обробку цифрових сигналів, як припускає його назву. D-SUB - "Д-мініатюрний ', D-подібний електричний роз'єм злиття декількох шпильками або розетки. Як правило, це відноситься до з'єднань VGA відео. Цифровий DVI - 'візуальний інтерфейс', відео роз'єм, який передає графіка сигналу в цифровому вигляді з метою максимальної якості зображення. ECC - 'Error-Correcting Code', Метод кодування даних, які відповідають певним правилам, так що відхилення можуть бути виявлені помилки і виправити автоматично. Використовуються в деяких ОЗУ. EDO - Extended Data Out DRAM EDO DRAM подібний Fast Page Mode DRAM з додатковою функцією, що новий цикл доступу може бути запущений при збереженні вихідних даних попереднього циклу активні. Це дозволяє певного дублювання в роботі (конвеєрна), що дозволяє трохи поліпшити швидкість. Це була 5% швидше, ніж Fast Page Mode DRAM, яку він розпочав на заміну в 1993 році. EEPROM - 'Електронним стирані програмований ПЗУ', тип диска, яка може бути стерта і переписано, але як правило, проводить свої дані без необхідності зовнішнього джерела живлення. EIDE - 'Розширені вбудованої електроніки диска', попередник ATA, підтримка дисків до 8.4GB. Розширені влади EPS12V - '12В ', Extended ATX Мощность поставку зв'язку з 24-контактним початкових і 8-контактний середнім вилку. Розміщення файлів FAT - "стіл", формат диска, введеної в кінці 70-х. FBDIMM - 'DIMM з повною буферизацією', Новий тип пам'яті з використанням серійних AMB, щоб збільшити обсяг адресується пам'яті. Фронт ФСБ - 'шина', високошвидкісне з'єднання між процесором і чіпсетом північного мосту, який потім бичків проханням до периферійних пристроїв і пам'яті. Передачі файлів FTP - "Протокол", Стандартна система для передачі файлів через Інтернет. Плаваючою точкою FPU - 'одиниця', частини центрального процесора для розрахунку операцій з плаваючою точкою (що містять десяткового дробу). Графічного процесора - 'процесор', спеціалізований графічний процесор, який формує основу обробці 3D відображення вашого ПК. Жорсткий HDD - 'диск', Постійне зберігання одиниці у складі ПК на ОС, програмне забезпечення тощо HDCP - "високий Bandwidth Digital Content Protection ', система шифрування, щоб зупинити вас піратська HD контента через DVI і HDMI з'єднання. HDMI - 'High-Definition Multimedia Interface', новий цифрового зв'язку на базі DVI і Dual-Link DVI, але з додатковою електропроводки для аудіо та сигналів управління. HSF - 'радіатор і вентилятор', радіатора надання ребер радіатора і примусовий потік над процесором та іншими нагрівальними виробництва компонентів. HT - 'Hyper-Transport' (Процесори AMD, які також називаються HTT) або "Hyper-Threading (процесори Intel), послідовна шина для підключення периферійних пристроїв, крім пам'яті, і спосіб ведення двох потоків одночасно на одному ядрі NetBurst. Інтернет провайдер - 'послуг', фірма, яка забезпечує підключення до Інтернету. JPEG - 'Joint Photographic Experts Group', використовується для позначення формату стиснення зображення створені у цю групу. Локальна мережа - "Мережа", місцевої провідний мережевої системи. МКО - 'Media Center Edition', версією Windows XP, що оптимізована для запису ТБ і використовує пульт дистанційного керування. MIMO - 'Multiple Input, Multiple Output', спосіб збільшення смуги пропускання по бездротової локальної мережі за допомогою декількох антен такого відображення і інтерференції може сприяти якість сигналу, а не зменшити його. Модем - 'модулятор / демодулятор', Пристрій, що використовується, підключений до комп'ютера і телефонної лінії до Інтернету. NTFS - 'Нова технологія файлової системи', Формат розділу жорсткого диску з Windows вніс року NT. ОС - 'Операційна система', таких, як Windows або Linux Peer P2P - до рівного ", формі обміну файлів, де дані не централізованим відбулося, і клієнти сприяти вгору пропускну здатність, як вони завантажують. Версія PCB - 'circuitboard', Дошка, виготовлена з шарів діелектрика і провідних схеми ламінованих разом з тим, щоб поєднати електричні елементи, які монтуються на поверхні дошки. PCI Peripheral Component - 'Interconnect', стандартом для підключення додаткових адаптерів. PCI-E - 'PCI Express', Високої пропускної PCI Serial заміни. POST - 'Power On Self Test', комп'ютери звичайні пройти, щоб перевірити, що основні компоненти працює перед завантаженням до ОС. Фізика ППУ - 'процесор', Новий процесор від Ageia піонером в камері процесор Sony. Часткову відповідь PRML - 'максимальної правдоподібності', жорсткий диск технологію кодування, збільшує здатність зчитувати слабкі сигнали даних, тим самим збільшуючи можливості щільності даних жорсткого диска. Блок живлення Power - 'харчування', великий цегляний срібло у верхній частині вашого справи, що для подачі живлення на комп'ютері. ОЗУ - 'Оперативна пам'ять', Формат зберігання даних, використання інтегральних схем. Дані можуть бути доступні в будь-якому порядку, а не в послідовності, на відміну від стрічкових накопичувачів. Резервні RAID - 'масив недорогих дисків', система, при якій кілька жорстких дисків з смугастими єдиної структури даних. Це може збільшити продуктивність на читання і запис у паралельні, підвищення відмовостійкості шляхом проведення даними більш ніж в одному місці, або обох. Червоний RGB - ', зелений, синій', аддитивной колірної моделі грунтується на трьох основних кольорів світла, які разом створюють чистий білий колір. Зменшений інструкцій RISC - 'встановити комп'ютер ", Процесор, який використовує обмежений набір простих операцій, таких як IBM PowerPC. ROM - 'тільки для читання пам'яті', відрізняється від оперативної пам'яті, що це запрограмована з даними. Ви можете читати, але не можете написати до них. Растрове ROP - 'Операція' або 'Render вихідного ланки', колишній є заключною частиною 3D-рендеринга і проводиться ваш GPU. Останній є частиною ГПУ, яка виконує цю операцію. SDRAM - 'синхронної динамічної оперативної пам'яті', Тип оперативної пам'яті. На відміну від звичайних DRAM, яка є асинхронним, SDRAM зчитує і записує дані в синхронізації з тактового сигналу. SLI - 'порядковому Interleave' (3dfx) або "Scalable Link Interface (nVidia), коли кілька відеокарт процесі 3D-рендеринга паралельно. С.М. - 'Shader Model', Колекція піксельних і вершинних шейдерів інструкцій входить до складу DirectX Graphics API. SIMM - "Єдиного в лінію модулів пам'яті ', RAM модулів конфігурації з 32-бітної даних. SODIMM - 'Small Outline Dual In-лінію модулів пам'яті', Стандартний форм-фактор пам'яті для ноутбуків. SRAM - 'статичної оперативної пам'яті', Тип оперативної пам'яті, яка зберігає дані поки влада поставляється без регулярного освіжає. T & L - 'Transform & Lighting ", 3D-рендеринга, що система обчислює 3D позицію і динамічне освітлення полігонів, який був попередником піксельних і вершинних шейдерів. TFT - 'тонкоплівкових транзисторах', транзисторів, нанесених на підкладку (як правило, скло), щоб створити активну матрицю перемикання пікселів в плоских дисплеїв. Термоінтерфейс ТІМ - 'матеріал', Пастоподібних (або PAD) речовини, що використовуються для забезпечення гарної теплопровідності між чіпом і HSF. Universal USB - 'Serial Bus', послідовний порт для зовнішніх периферійних пристроїв Відео VGA - 'Graphics Array', відображення аналогом стандартного ПК, Відео VIVO - 'Input, Video Output', означає, що відеокарта має відеовхід і відеовихід. VoIP - 'Voice Over IP', система обміну телефонія в пакети даних для відправлення через Інтернет. VPN - 'Віртуальна приватна мережа ", системи безпеки використовуються для захисту віддалених підключень до мереж бізнесу в Інтернеті. Напруга VRM - 'регулятор модуля', Чіпсет, що регулюють напругу, що подається на процесор. WLAN - 'Бездротова локальна мережа ", Те ж локальної мережі, але без проводів. Використовує один з 802,11 протоколи для зв'язку.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там так багато, дізнався кілька нових себе.
| |||
| |||
| Wow .. Nice One. Я тільки що дізнався "точок на дюйм", і це означає "точок на дюйм '.. зазвичай використовують для чутливість миші .. правда? |
|
| |||
| |||
| Так, і принтер якості. |
|
| |||
| |||
| І дозвіл сканера, не забувайте! = P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кілька відносно мереж: ДАН - Стіл мережа - Мультимедійні робочі станції засновані на банкоматі Interconnect. PAN - Персональна мережа - Комп'ютерна мережа організована навколо конкретної людини, що охоплює як правило, менше 10 метрів. SAN - Storage Area Network, система обчислювальної мережі, сервер мережі, а іноді і Регіональна мережа - Посилання високопродуктивних комп'ютерів з високошвидкісним з'єднанням в кластерної конфігурації. Також відомий як касетні мережу. CAN - Campus обчислювальної мережі Controller Area Network, а іноді і кластерів мережа - Мережі, що охоплюють кілька локальних мереж, але менше, ніж чоловік, таких як університетський кампус або місцевого бізнесу. MAN - Metropolitan Area Мережа - Мереж, що охоплюють фізичний, що перевищує площу локальної мережі, але менше, ніж WAN, такі як місто. WAN - Wide Area Network -- розосереджених колекцій локальних мереж, наприклад, в Інтернеті.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| І після прочитання всього цього моя улюблена скороченого приходить на думку:
PCMCIA: Люди не можете запам'ятати Комп'ютерні Industy Скорочення ... (lol. .. Ні, серйозно, PCMCIA стенди для персональних комп'ютерів карт пам'яті Міжнародна асоціація) Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| або Theres завжди
| |||
| |||
| Хммм .... Microsoft: Найрозумніший реалізувати наші клієнти Software Only Fools Підлітки Windows: Встановити Саме даних по всій системі Macintosh: Більшість додатків, Crash, якщо ні, то операційна система зависає Pentium: Виробляє Erronous числа прогині Неправильне розуміння математики |
|
| |||
| |||
| ВДУ (Visual Display групи) монітора. Це Скорочене не використовується дуже часто в ці дні, але думав, я б додати його до списку. |