по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Добавянето на допълнително keybord за PC

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти ноември 2007, 16:48
Член Група

Здрасти

Аз woz чудех дали any1 може да ми помогне за инсталиране на втора клавиатура на моя компютър Когато включите във втора клавиатура го регистрира като първата.
Искам го за ФИФА, както и да играя на клавиатурата, но аз искам да играя ми брат, който също играе само на клавиатурата. Проблемът е, че той се регистрира като същото контролер на същия отбор.

Моля, помогнете, ако е възможно

Благодарности

JT80
Old 4-ти ноември 2007 година, 03:24
Номер на групата

Im не сте сигурни, че този, освен ако не е възможно, ако на сайта различни контроли за брат ти, например, само един играч може да използва до ключ за движението така, че останалите играчът ще трябва да използва нещо като w, A, S, D за движение др

другите allternative е да купя няколко USB игра подложки и играя с тях
Old 4-ти ноември 2007 година, 06:05
Член Група

Благодаря и за отговор

Това е добра идея, но не е така. Причината ли искате да добавите друг клавиатурата е, че брат ми и аз сме и двете използвани за игра с клавиатура, както ние сме запознати с контролите така смяна на ключове ще бъде като използвате нов контролер. Но благодарение никакъв начин.
Моля, ако някой знае начин да се отговори.

Благодарности

JT80
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc