menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Přidání extra keybord na PC

Reply

Thread Nástroje
Old 3 listopadu 2007, 16:48
Člen Skupina

Nazdar

I woz Přemýšlíte-li any1 mi může pomoci nainstalovat druhou klávesnici k počítači Když jsem plug ve druhém klávesnice je zaregistruje jako první.
Chci ji pro fifa jak můžu hrát jen na klávesnici, ale i chtít hrát můj bratr, který také hraje pouze na klávesnici. Problém je, že registruje jako stejný řadič na stejném týmu.

Pomozte, prosím, pokud možno

Díky

JT80
Old 4 listopadu 2007, 03:24
Dárce Skupina

im ne jistý, že to je možné v případě, pokud vám mapa různých kontrol pro svého bratra, například pouze jeden hráč mohl použít klíčové pro pohyb tak ostatní hráče bude muset používat něco jako w, A, S, D pro pohyb atd.

ostatní allternative je koupit pár usb hra podložky a hrát s nimi
Old 4 listopadu 2007, 06:05
Člen Skupina

Děkuji a za odpověď

Je to dobrý nápad, ale to není to. Důvodem chci přidat další klávesnice je to, že můj bratr a já jsme oba použít k hraní s klávesnicí, jak jsme byli seznámeni se tak změnou klíčů by rád pomocí nového správce. Ale díky jakýmkoliv způsobem.
Prosím, pokud to jeden zná cestu mohou odpovědět.

Díky

JT80
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.