![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar I woz Přemýšlíte-li any1 mi může pomoci nainstalovat druhou klávesnici k počítači Když jsem plug ve druhém klávesnice je zaregistruje jako první. Chci ji pro fifa jak můžu hrát jen na klávesnici, ale i chtít hrát můj bratr, který také hraje pouze na klávesnici. Problém je, že registruje jako stejný řadič na stejném týmu. Pomozte, prosím, pokud možno ![]() Díky JT80 |
|
| |||
| |||
| im ne jistý, že to je možné v případě, pokud vám mapa různých kontrol pro svého bratra, například pouze jeden hráč mohl použít klíčové pro pohyb tak ostatní hráče bude muset používat něco jako w, A, S, D pro pohyb atd. ostatní allternative je koupit pár usb hra podložky a hrát s nimi |
|
| |||
| |||
| Děkuji a za odpověď Je to dobrý nápad, ale to není to. Důvodem chci přidat další klávesnice je to, že můj bratr a já jsme oba použít k hraní s klávesnicí, jak jsme byli seznámeni se tak změnou klíčů by rád pomocí nového správce. Ale díky jakýmkoliv způsobem. Prosím, pokud to jeden zná cestu mohou odpovědět. Díky JT80 |