μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Η προσθήκη επιπλέον keybord στο PC

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Νοεμβρίου 2007, 16:48
Μέλος Ομάδα

Default Η προσθήκη επιπλέον keybord στο PC

Γεια σου

I woz αναρωτιούνται εάν any1 μπορεί να με βοηθήσει να εγκαταστήσετε ένα δεύτερο πληκτρολόγιο με τον υπολογιστή μου Όταν συνδέετε το δεύτερο πληκτρολόγιο είναι μητρώων όπως το πρώτο.
Θέλω για τη FIFA, ως μπορώ μόνο να παίξει στο πληκτρολόγιο, αλλά θέλω να παίζει ο αδελφός μου, που επίσης παίζει μόνο για το πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα είναι ότι τα μητρώα, όπως ο ίδιος υπεύθυνος για την ίδια ομάδα.

Παρακαλούμε, αν είναι δυνατόν Βοήθεια

Ευχαριστώ

JT80
Old 4 Νοεμβρίου 2007, 03:24
Ομάδα Δωρητών

im βέβαιος ότι δεν είναι δυνατόν Αν δεν thats αν χάρτη διαφόρων ελέγχων για τον αδελφό σου, για παράδειγμα, μόνο ένας παίκτης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το κλειδί για την κυκλοφορία, ώστε ο άλλος παίκτης θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν W, A, S, D για τη διακίνηση κλπ.

allternative το άλλο είναι να αγοράσετε ένα ζευγάρι των μαξιλαριών USB παιχνίδι και να παίζει μαζί τους
Old 4 Νοεμβρίου 2007, 06:05
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ και για την απάντηση

Είναι μια καλή ιδέα, αλλά δεν είναι αυτό. Ο λόγος που θέλω να προσθέσω άλλο πληκτρολογίου είναι ότι ο αδελφός μου και εγώ είμαστε και οι δύο χρησιμοποιούνται για να παίζουν με το πληκτρολόγιο, όπως είμαστε εξοικειωμένοι με τους ελέγχους, ώστε να μεταβληθεί η κλειδιά, θα ήταν σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο ελεγκτή. Αλλά χάρη οποιοδήποτε τρόπο.
Παρακαλώ γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ένας τρόπος που μπορεί να απαντήσει.

Ευχαριστώ

JT80
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Extra HD είναι Dead capper Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 2 Νοεμβρίου, 2009 08:50
Extra HD / SyncToy Πρόβλημα capper Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 19 Οκτωβρίου 2009 02:31
CD Extra ή Mixed Mode CD; stardj Multimedia & Codecs 0 7 Σεπτεμβρίου 2009 10:34
Extra ανεμιστήρα. Coolyxxx Θήκες & Τροφοδοτικά 8 1η Ιανουαρίου 2009 23:00
Extra Line Out ben0401 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 31 Δεκ. 2007 13:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.