![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja woz pitate ako any1 help me možete instalirati drugu tipkovnicu na moj PC Kad sam utikač u drugoj tipkovnici ga registrira kao prva. Želim ga za FIFA kao ja mogu samo igrati na tipkovnici, ali želim da igra moj brat koji je također jedina igra na tipkovnici. Problem je u tome što ga registrira kao isti kontroler na istom timu. Molimo za pomoć ako je moguće ![]() Hvala JT80 |
|
| |||
| |||
| im ne siguran da taj moguće, osim ako sitea različitim kontrolama za vaš brat, na primjer samo jedan igrač mogao koristiti i tipku za kretanje gore tako da je drugi igrač će morati koristiti nesto kao w, a, s, d za kretanje i sl. S druge allternative je kupiti par usb jastučići igru i igrati sa njima |
|
| |||
| |||
| Hvala u za odgovaranjem To je dobra ideja, ali to nije to. Razlog želim dodati još jednu tipkovnicu je da moj brat i ja smo oboje koriste za igranje sa tipkovnici kako smo upoznati s kontrolama pa mijenjanje ključeva bi se kao pomoću novog kontrolera. Ali hvala bilo koji način. Molimo vas, ako tko zna neki način mogu odgovoriti. Hvala JT80 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Extra HD is Dead | capper | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 2. studeni 2009 08:50 |
| Extra HD / SyncToy Problem | capper | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 19 listopad 2009 02:31 |
| Cd Extra ili Mixed CD Mode? | stardj | Multimedija i kodeci | 0 | 7 rujna, 2009 10:34 |
| Dodatni ventilator. | Coolyxxx | Cases & Power Supplies | 8 | 1. siječanj 2009 23:00 |
| Extra Line Out | ben0401 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 31. prosinac 2007 13:42 |
| Thread Tools | |
| |