kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Adding extra keybord a PC

Reply

Téma eszközök
Old November 3, 2007, 16:48
Csoport tagja

Default Adding extra keybord a PC

Szia

Én woz csodálkozó ha any1 tud segítsen nekem telepíteni egy billentyűzetet, hogy a PC Mikor dugó a második billentyűzet nyilvántartásának mint az első.
Azt akarom, hogy a FIFA-t, mint én csak játszani a billentyűzeten, de szeretnék játszani a bátyám, aki szintén csak játszik a billentyűzeten. A probléma az, hogy a nyilvántartásokban ugyanaz az ugyanazon a csapat.

Please Help ha lehet

Köszönöm

JT80
Old November 4, 2007, 03:24
Donor Group

im nem biztos, hogy amit lehet, kivéve, ha, ha térképen különböző ellenőrzéseket a bátyád, például csak az egyik játékos nem használja a gombot a mozgást, hogy a többi játékos volna használni valami ilyesmi W, A, S, D mozgás stb

a többi allternative, hogy vegyél egy pár USB-játék párna és játszani velük
Old November 4, 2007, 06:05
Csoport tagja

Köszönöm és a válaszadásra

Ez egy jó ötlet, de ez nem az. Az ok akarok újabb billentyűzet, hogy az öcsém és én is használható játszik a billentyűzet, ahogy nem ismerik az ellenőrzéseket úgy változnak a kulcsok olyan lenne, mint egy új kontroller segítségével. De kösz bármilyen módon.
Kérjük, ha valaki tud olyan módon tudják a választ.

Köszönöm

JT80
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Extra HD Dead capper Drives & Removable Media 1 November 2, 2009 08:50
Extra HD / SyncToy Probléma capper Drives & Removable Media 0 Október 19, 2009 02:31
CD Extra vagy CD-t Mixed Mode? stardj Multimédia és kodekek 0 Szeptember 7, 2009 10:34
Extra fan. Coolyxxx Cases & Power Supplies 8 1. január 2009 23:00
Extra Line Out ben0401 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 31. december 2007 13:42
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.