![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Én woz csodálkozó ha any1 tud segítsen nekem telepíteni egy billentyűzetet, hogy a PC Mikor dugó a második billentyűzet nyilvántartásának mint az első. Azt akarom, hogy a FIFA-t, mint én csak játszani a billentyűzeten, de szeretnék játszani a bátyám, aki szintén csak játszik a billentyűzeten. A probléma az, hogy a nyilvántartásokban ugyanaz az ugyanazon a csapat. Please Help ha lehet ![]() Köszönöm JT80 |
|
| |||
| |||
| im nem biztos, hogy amit lehet, kivéve, ha, ha térképen különböző ellenőrzéseket a bátyád, például csak az egyik játékos nem használja a gombot a mozgást, hogy a többi játékos volna használni valami ilyesmi W, A, S, D mozgás stb a többi allternative, hogy vegyél egy pár USB-játék párna és játszani velük |
|
| |||
| |||
| Köszönöm és a válaszadásra Ez egy jó ötlet, de ez nem az. Az ok akarok újabb billentyűzet, hogy az öcsém és én is használható játszik a billentyűzet, ahogy nem ismerik az ellenőrzéseket úgy változnak a kulcsok olyan lenne, mint egy új kontroller segítségével. De kösz bármilyen módon. Kérjük, ha valaki tud olyan módon tudják a választ. Köszönöm JT80 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Extra HD Dead | capper | Drives & Removable Media | 1 | November 2, 2009 08:50 |
| Extra HD / SyncToy Probléma | capper | Drives & Removable Media | 0 | Október 19, 2009 02:31 |
| CD Extra vagy CD-t Mixed Mode? | stardj | Multimédia és kodekek | 0 | Szeptember 7, 2009 10:34 |
| Extra fan. | Coolyxxx | Cases & Power Supplies | 8 | 1. január 2009 23:00 |
| Extra Line Out | ben0401 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 31. december 2007 13:42 |
| Téma eszközök | |
| |