mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Pridėjus papildomų keybord prie kompiuterio

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 3, 2007, 16:48
Narys

Default Pridėjus papildomų keybord prie kompiuterio

Labas

Aš woz įdomu, jei any1 gali man padėti įrengti antrą klaviatūrą prie kompiuterio Kai aš prijungti antra klaviatūra ji registruoja kaip pirmasis.
Aš noriu jį FIFA, kaip aš galiu žaisti tik klaviatūra, bet aš noriu žaisti savo broliu, kuris taip pat yra svarbus tik ant klaviatūros. Problema ta, kad registrais, kaip pats duomenų valdytojas toje pačioje komandoje.

Prašome padėti, jei įmanoma,

Ačiū

JT80
Old Lapkritis 4, 2007, 03:24
Donorų grupės

Im not sure thats kad galima, nebent jei tu žemėlapis skirtingų valdymo jūsų brolį, pavyzdžiui, tik vienas žaidėjas gali naudoti iki rakto judėjimas tiek kitam žaidėjui teks naudoti kažką panašaus W, S, D judėjimas ir tt

kitas allternative yra pirkti USB žaidimo pagalvėlės pora ir žaisti su jais
Old Lapkritis 4, 2007, 06:05
Narys

Thank u atsakyti

Tai gera idėja, bet ji ne tokia. Todėl aš noriu įdėti kitą klaviatūrą, kad mano brolis ir aš yra naudojami žaidžia su klaviatūra, nes mes esame susipažinę su kontrolės, todėl keičiant klavišus būtų naudoti kaip naują valdiklį. Bet ačiū bet kokiu būdu.
Prašau jei kas nors žino, kaip galima juos atsakyti.

Ačiū

JT80
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.