rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Dodanie dodatkowych keybord do PC

Reply

Narzędzia wątku
Old 3 listopada 2007, 16:48
Członek grupy

Default Dodanie dodatkowych keybord do PC

Cześć

I woz zastanawiać, jeśli any1 może mi pomóc zainstalować drugi klawiatury mojego komputera Kiedy wtyczka w drugiej klawiatury rejestruje jako pierwszy.
Chcę go fifa jak mogę grać tylko na klawiaturze, ale chcę grać mój brat, który także gra tylko na klawiaturze. Problemem jest to, że rejestry jak sam kontroler w tej samej drużynie.

Proszę pomóc, jeśli to możliwe

Dzięki

JT80
Old 4 listopada 2007, 03:24
Grupa dawcy

Pamiętaj, że im nie thats możliwe, chyba że jeśli mapę różnych kontroli brat twój, na przykład tylko jeden gracz może korzystać z kluczowych dla przemieszczania się więc inny gracz będzie musiał korzystać w coś podobnego, A, S, D dla przepływu itp.

inne allternative się kupić kilka gier USB poduszek i zagrać z nimi
Old 4 listopada 2007, 06:05
Członek grupy

Dziękuję i odpowiadanie na

Jest to dobry pomysł, ale nie jest to. Powodem Chcę dodać kolejną klawiatury jest fakt, że mój brat i ja są używane do gry z klawiatury, jak są zaznajomieni z kontroli tak zmiany kluczy byłoby jak za pomocą nowego kontrolera. Ale dzięki jakikolwiek sposób.
Proszę jeśli kto zna sposób mogą odpowiedzieć.

Dzięki

JT80
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.