menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Pridanie extra keybord na PC

Reply

Thread Tools
Old 3 novembra 2007, 16:48
Člen Skupina

Default Pridanie extra keybord na PC

Nazdar

I woz Přemýšlíte-li any1 mi môže pomôcť nainštalovať druhú klávesnicu k počítaču Keď som plug v druhom klávesnice je zaregistruje ako prvý.
Chcem ju pre fifa ako môžem hrať len na klávesnici, ale aj chcieť hrať môj brat, ktorý tiež hrá len na klávesnici. Problém je, že registruje ako rovnaký radič na rovnakom tímu.

Pomôžte, prosím, pokiaľ možno

Vďaka

JT80
Old 4 novembra 2007, 03:24
Darcu Skupina

im nie istý, že to je možné v prípade, ak vám mapa rôznych kontrol pre svojho brata, napríklad iba jeden hráč mohol použiť kľúčové pre pohyb tak ostatných hráčov bude musieť používať niečo ako w, A, S, D pre pohyb atď

ostatné allternative je kúpiť pár usb hra podložky a hrať s nimi
Old 4 novembra 2007, 06:05
Člen Skupina

Děkuji a za odpoveď

Je to dobrý nápad, ale to nie je to. Dôvodom chcem pridať ďalšie klávesnice je to, že môj brat a ja sme obaja použiť na hranie s klávesnicou, ako sme boli oboznámení sa tak zmenou kľúčov by rád pomocou nového správcu. Ale vďaka akýmkoľvek spôsobom.
Prosím, ak to jeden pozná cestu môžu odpovedať.

Vďaka

JT80
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Extra HD Is Dead capper Drives & Removable Media 1 2 novembra 2009 08:50
Extra HD / SyncToy Problem capper Drives & Removable Media 0 19.října 2009 02:31
CD Extra alebo zmiešaný disk CD Mode? stardj Multimedia & Kodeky 0 7.září 2009 10:34
Extra ventilátor. Coolyxxx Prípady & Napájacie zdroje 8 1. januára 2009 23:00
Extra Line Out ben0401 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 31. decembra 2007 13:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.