мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Додавање екстра кеыборд на ПЦ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. Мар 2007, 16:48
Мембер Гроуп

Default Додавање екстра кеыборд на ПЦ

Бок

Ја уоз питате ако аны1 хелп ме можете да инсталирате другу тастатуру на мој ПЦ Кад сам утикач у другој тастатури га региструје као прва.
Желим га за ФИФА као ја могу само играти на тастатури, али желим да игра мој брат који је такође једина игра на тастатури. Проблем је у томе што га региструје као исти контролер на истом тиму.

Молимо за помоћ ако је могуће

Хвала

ЈТ80
Old 4. Мар 2007, 03:24
Донаторска Група

им не сигуран да тај могуће, осим ако ситеа различитим контролама за ваш брат, на пример само један играч могао користити и тастер за кретање горе тако да је други играч ће морати да користи несто као у, а, с, д за кретање и сл

С друге аллтернативе је купити пар усб јастучићи игру и играти са њима
Old 4. Мар 2007, 06:05
Мембер Гроуп

Хвала у за одговорити

То је добра идеја, али то није то. Разлог желим додати још једну тастатуру је да мој брат и ја смо обоје користе за играње са тастатури како смо упознати са контролама па мијењање кључева би се као помоћу новог контролера. Али хвала било који начин.
Молимо вас, ако ко зна неки начин могу одговорити.

Хвала

ЈТ80
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Додатне ХД је мртав цаппер Дривес & Измјењиви медији 1 2. новембар 2009 08:50
Екстра се ХД / СынцТоы проблем цаппер Дривес & Измјењиви медији 0 19. Окт 2009 02:31
ЦД Екстра или ЦД-мешовити режим? стардј Мултимедија и кодеци 0 7. Јул 2009 10:34
Додатни вентилатор. Цоолыкскскс Цасес & Поуер Супплиес 8 1 јануар 2009 23:00
Екстра Лине Оут бен0401 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 31 децембар 2007 13:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц