менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Додавання додаткової клавіатурі для підключення до ПК

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 листопада 2007, 16:48
Член групи

Default Додавання додаткової клавіатурі для підключення до ПК

Привіт

Мені цікаво, якщо Woz any1 може мені допомогти встановити другий клавіатуру до комп'ютера при підключенні другого клавіатурі вона реєструє, як і перший.
Я хочу це для ФІФА, як я можу грати тільки на клавіатурі, але я хочу грати мого брата, який також грає тільки на клавіатурі. Проблема в тому, що він реєструє як же контролері в одній команді.

Прохання допомогти, якщо можливо

Спасибо

JT80
Old 4 листопада 2007, 03:24
Донор групи

їм не впевнений, що якщо Thats можливо, якщо картка різні елементи керування для вашого брата, наприклад, тільки один гравець може використовувати до ключа для такого руху іншого гравця доведеться використовувати щось на зразок W, A, S, D для руху т.д.

інші allternative це купити пару USB колодки гру і грати з ними
Old 4 листопада 2007, 06:05
Член групи

Thank U для відповіді

Це гарна ідея, але це не так. Тому я хочу, щоб додати іншу клавіатуру, що мій брат і я як звикли грати за допомогою клавіатури, як ми знайомі з контролем тому зміна ключів буде схоже на використання нового контролера. Але завдяки яким-небудь чином.
Будь ласка, якщо хто знає чином вони можуть відповісти.

Спасибо

JT80
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Додаткова HD мертвим підставну особу Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 2 листопада 2009 08:50
Додаткова HD / SyncToy проблеми підставну особу Знімні накопичувачі І ЗМІ 0 19 жовтня 2009 02:31
CD-Extra або змішаному режимі CD? stardj Мультимедіа & кодеки 0 7 вересня 2009 10:34
Додатковий вентилятор. Coolyxxx Справа & блоки живлення 8 1 січня 2009 23:00
Додатковий лінійний вихід ben0401 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 31 грудня 2007 13:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.