![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hej, prostě potřeba, některé názory opravdu. Moje sestra koupila pc od dell bez říct, (wot hloupá holka!), Ale im obavy, že by mohla zaplatit přes kurzy pro to, chtěl jsem jen tvůj názor na něj, a počasí si myslíte, že jeho dobré či ne, jako tvůj všechny experti! Specifikace: Dell Dimension C521 Dell 20 "Black Velký Plochý Technologie AMD Live-AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000 + Genuine Windows Vista Home Premium 4096megabajt DDR2 SDRAM 500 GB Serial ATA pevný disk 256 MB ATI Radeon PCI Express grafické karty 13 in 1 čtečka paměťových karet Integrovaný hybridní (Analouge / digitální) TV tuner Tento balíček a zároveň přišla 682,87 liber Také další otázka byla, TV tuner, který dostanu, mohu sledovat DVB-T kanály, stejně na to? Díky moc za pomoc:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z toho, co jste dal (jisti, zda jedna nebo dvě optické mechaniky, prodloužená záruka, klávesnice / myš, atd.) Vypadá to, že za konkurenceschopnou cenu.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Žádný důvod, proč Ani ne. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| snažil zápas je na kousky e NCD kupujícího, pokud jsem použil všechny domácí |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřeba Vaše rady / Názory / Připomínky k této Setup | dellnomore | Obecné Hardware Chat | 19 | 7. ledna 2009 13:59 |
| Trocha rad potřebných | megabyte | Web Design, hosting & SEO | 6 | 20. listopadu 2008 09:25 |
| Názory potřebné, pls | Hromovládce | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 30. ledna 2008 04:25 |
| Některé PSU Poradenství Nutné | Macmac508 | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 27. prosinec 2007 15:28 |
| Upgrade doporučení potřebných | groucho | Obecné Hardware Chat | 10 | 10. října 2007 06:52 |
| Thread Nástroje | |
| |