![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, εκεί χρειάζεται μόνο μερικές απόψεις πραγματικά. Η αδερφή μου αγόρασε ένα pc από την Dell δεν μου λέει (wot μια ανόητη κοπέλα!) Αλλά im ανησυχεί αυτή θα μπορούσε να έχει καταβληθεί κατά τις αποδόσεις για αυτό, θα ήθελα απλώς youre γνώμες σχετικά με αυτό και καιρό νομίζετε ότι καλό του ή μη, όπως youre όλα τα ειδικούς! Η specs: Dell διάσταση C521 Dell 20 "Wide Black Flat Panel AMD Live Τεχνολογία-Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000 + Genuine Windows Vista Home Premium DDR2 SDRAM 4096MB 500 GB Serial ATA Hard Drive 256 MB ATI Radeon PCI Express κάρτα γραφικών 13 σε 1 card reader των μέσων ενημέρωσης Ολοκληρωμένη Hybrid (Analouge / Digital) TV tuner Αυτό το πακέτο, ενώ ήρθε σε £ 682,87 Επίσης, ένα άλλο ερώτημα αυτό, ο τηλεοπτικός δέκτης που θα πάρω, μπορώ να δω DVB-T κανάλια καθώς και σχετικά με αυτό; Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από αυτά που έχετε θέσει (βέβαιοι εάν το ένα ή δύο οπτικά drive, επεκτείνεται η εγγύηση, πληκτρολόγιο / ποντίκι κλπ) Μοιάζει με μια ανταγωνιστική τιμή.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει λόγος γιατί να μην Ani. Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| προσπάθησε να ταιριάζει με την bits αγοραστή ε NCD αν δεν χρησιμοποιούνται όλα τα ντόπια |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανάγκη σας συμβουλές / γνώμες / Προτάσεις σχετικά με αυτό το πρόγραμμα Εγκατάστασης | dellnomore | Γενική Συζήτηση Hardware | 19 | 7 Ιαν 2009 13:59 |
| A bit of συμβουλές που χρειάζονται | megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 20 Νοε 2008 09:25 |
| Οι γνώμες που απαιτούνται, pls | Βροντών | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 30 Ιαν 2008 04:25 |
| Μερικές Συμβουλές PSU Needed | Macmac508 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 27 Δεκ. 2007 15:28 |
| Αναβάθμιση συμβουλές που απαιτούνται | Groucho | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 10 Οκτ 2007 06:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |