![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej ima, samo je potrebno neke mišljenja stvarno. Moja sestra kupio pc iz dolina bez mene govori (wot plaha djevojka!), Ali im ona može zabrinuti su platili preko izgledi za to, ja pravedan ištanje tvoj mišljenja o sebi i vremenu mislite svoje dobro ili ne, kao što youre sve stručnjaci! Specifikacije: Dell Dimension C521 Dell 20 "Black Wide Flat Panel AMD Live Tehnologija-Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000 + Originalan Windows Vista Home Premium 4096mb DDR2 SDRAM 500 GB Serial ATA Hard Drive 256 MB ATI Radeon PCI Express grafičke kartice 13 u 1 sredstva čitač kartica Integrirani Hybrid (Analouge / digitalni) TV tuner Ovaj paket dok je došao do £ 682,87 Također je drugo pitanje, tv tuner da ću dobiti, mogu li gledati Freeview kanala kao i na to? Puno hvala za pomoć:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iz onoga što ste stavili (Niste sigurni, ako jedna ili dvije optičke pogone, produžen jamstvo, tipkovnica / miš i sl.) To izgleda kao konkurentnu cijenu.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Nema razloga zašto ne Ani. My System: #
|
|
| |||
| |||
| pokušao da ga uskladiti na e kupca bita NCD osim ako sam koristio sve domaćoj |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Your Advice / Mišljenja / Prijedlozi o ovom Setup | dellnomore | General Hardware Chat | 19 | 7. siječanj 2009 13:59 |
| Malo potreban savjet | megabajt | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 20. studeni 2008 09:25 |
| Mišljenja je potrebno, pls | Gromovnik | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 30 siječanj 2008 04:25 |
| Neki PSU Potrebni resursi | Macmac508 | Cases & Power Supplies | 1 | 27. prosinac 2007 15:28 |
| Upgrade potreban savjet | groucho | General Hardware Chat | 10 | 10. listopad 2007 06:52 |
| Thread Tools | |
| |