![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hé ott, csak szükséges egyes vélemények igazán. A húgom beszerzett egy PC a Dell-től nem mondod (wot egy buta lány!), Hanem IM aggódnak, hogy esetleg nem fizeti ki az esélye rá, én csak azt akartam, youre vélemények és az időjárás is úgy gondolja, hogy jó vagy nem, mivel az összes busszal szakértők! A specifikációk: Dell Dimension C521 Dell 20 "Fekete Wide Flat Panel AMD Live Technology-Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000 + Genuine Windows Vista Home Premium 4096MB DDR2 SDRAM - 500 GB-os Serial ATA Hard Drive 256 MB ATI Radeon PCI Express grafikus kártya 13 az 1-ben memóriakártya-olvasó Integrált hibrid (Analouge / digitális) TV-tuner Ez a csomag pedig jött £ 682,87 Még egy kérdés volt, hogy a TV tuner amit én akarat kap, lehet-e nézni DVB-T is rajta? Thanks a lot for the help:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abból, amit Ön put (Bizonytalan, ha egy vagy két optikai meghajtó, kiterjesztett garancia, billentyűzet / egér stb) Úgy néz ki, mint a versenyképes ár.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Sem indokolja, hogy nem Ani. My System: #
|
|
| |||
| |||
| próbált egyeztetni, hogy az e vásárló bit NCD, ha nem használt minden Homegrown |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need Your Advice / Vélemények / Javaslatok e beállítás | dellnomore | Általános fémáru Chat | 19 | 7. január 2009 13:59 |
| Egy kis tanácsot kell | Megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 20. november 2008 09:25 |
| Vélemények szükség, pls | Mennydörgő Jupiter | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 30. január 2008 04:25 |
| Néhány PSU Advice Needed | Macmac508 | Cases & Power Supplies | 1 | 27. december 2007 15:28 |
| Upgrade tanácsot kell | Groucho | Általános fémáru Chat | 10 | 10. október 2007 06:52 |
| Téma eszközök | |
| |