![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey there, tiesiog reikėjo šiek tiek nuomonių tikrai. Mano sesuo nusipirko Dell PC be pasakojo (nežinau silly girl!), Tačiau jiems neramu ji galėjo sumokėti daugiau nei už tai šansai, I just wanted Youre nuomones apie jį ir oro manote, kad jos geros ar ne, kaip youre visus ekspertų! Specifikacijos: Dell Dimension C521 Dell 20 "Black Wide Flat Panel AMD Live Technologijos-Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000 + Genuine Windows Vista Home Premium 4096MB DDR2 SDRAM 500 GB Serial ATA Hard Drive 256 MB ATI Radeon PCI Express graphics card 13 in 1 media card reader Integrated Hybrid (Analouge / Digital) TV tuner Tai nors paketą atėjo £ 682,87 Taip pat dar klausimas, TV Tuner, kad gausiu, ar galiu žiūrėti freeview kanalus bei apie tai? Ačiū už pagalbą aikštelė:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš to, ką jūs įdėti (Manai, jei vienas ar du optiniai įrenginiai, pratęsta garantija, klaviatūros / pelės ir tt) Atrodo, konkurencinga kaina.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jokios priežasties, kodėl ne Ani. Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| bandė suderinti ją el pirkėjas bitų NCD, jeigu aš visiems savo įrankių atpažinti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia patarimo / nuomones / pasiūlymus dėl šios instrukcijos | dellnomore | General Hardware Chat | 19 | 7 sausis 2009 13:59 |
| Patarimus truputį reikia | megabaitas | Web Design, Hosting & SEO | 6 | Lapkritis 20, 2008 09:25 |
| Nuomonę reikia, pls | Perkūnas | Networking, Modems & VoIP | 4 | 30 sausis 2008 04:25 |
| Kai PSU rekomendacijas, kurių reikia | Macmac508 | Cases & Power Supplies | 1 | 27 gruodis 2007 15:28 |
| Atnaujinkite patarimo reikia | groucho | General Hardware Chat | 10 | 10 spalis 2007 06:52 |
| Temos įrankiai | |
| |