![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej, jednoducho potreba, niektoré názory naozaj. Moja sestra kúpila pc od dell bez povedať, (wot hlúpa holka!), Ale im obavy, že by mohla zaplatiť cez kurzy pre to, chcel som len tvoj názor na neho, a počasie si myslíte, že jeho dobré alebo nie, ako tvoj všetky experti! Špecifikácia: Dell Dimension C521 Dell 20 "Black Veľký Plochý Technológia AMD Live-AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000 + Genuine Windows Vista Home Premium 4096megabajt DDR2 SDRAM 500 GB Serial ATA pevný disk 256 MB ATI Radeon PCI Express grafické karty 13 in 1 čítačka pamäťových kariet Integrovaný hybridný (Analouge / digitálny) TV tuner Tento balík a zároveň prišla 682,87 libier Aj ďalšia otázka bola, TV tuner, ktorý dostanem, môžem sledovať DVB-T kanály, ako na to? Díky moc za pomoc:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z toho, čo ste dal (istí, či jedna alebo dve optické mechaniky, predĺžená záruka, klávesnice / myš, atď) Vyzerá to, že za konkurencieschopnú cenu.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Žiadny dôvod, prečo Ani nie. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| snažil zápas je na kúsky e NCD kupujúceho, ak som použil všetky domáce |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potreba Vaše rady / Názory / Pripomienky k tejto Setup | dellnomore | Všeobecné Hardware Chat | 19 | 7. januára 2009 13:59 |
| Trocha rad potrebných | megabyte | Web Design, hosting & SEO | 6 | 20. novembra 2008 09:25 |
| Názory potrebné, pls | Hromobijca | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 30. januára 2008 04:25 |
| Niektoré PSU Poradenstvo Potrebné | Macmac508 | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 27. december 2007 15:28 |
| Upgrade odporúčania potrebných | groucho | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 10. októbra 2007 06:52 |
| Thread Tools | |
| |