![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј само тамо, стварно потребна нека мишљења. Моја сестра купила рачунар из Делл без мене говори (Знати глупа девојка!) Ипак им је забринута можда платио више шансе за то, само сам хтео абе мишљења о томе и времена мислите да је добро или не, као и све абе стручњацима! Спецификације: Делл Дименсион Ц521 Делл 20 "црна Широки Стан панел Технологија АМД-ливе-Атхлон 64 кс2 Дуал-Цоре процесор 4000 + Оригиналан Уиндоус Виста Хоме Премиум 4096мб ДДР2 СДРАМ - 500 ГБ Сериал АТА хард диск 256 мб АТИ ПЦИ-Експресс графичку картицу 13 у 1 читач медија картица Интегрисани хибридни (Аналоуге / дигитални) ТВ тјунер Док је овај пакет дође РСД 682,87 Такође је друго питање, ТВ тјунер да ћу добити, могу да гледам фреевиеу канала као и на то? Хвала пуно за помоћ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Из онога што сте ставили (Несигурни да ли један или два оптичких уређаја, продужена гаранција, тастатура / миш итд) Изгледа да конкурентној цени.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Нема разлога зашто не АНИ. Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| покушао да је меч на бита Е купца НЦД ако сам користио све домаће |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неед Ыоур Адвице / Мишљења / Приједлози за овој Сетуп | деллноморе | Генерал Хардуаре Цхат | 19 | 7 јануар 2009 13:59 |
| Мало потребан савет | мегабајта | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 20 новембар 2008 09:25 |
| Мишљења је потребно, плс | Громовник | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 30 јануар 2008 04:25 |
| Неки псу Потребни ресурси | Мацмац508 | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 27 децембар 2007 15:28 |
| Упграде потребан савет | гроуцхо | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 10 октобар 2007 06:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |