![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей там, просто необхідні деякі думки дійсно. Моя сестра купила ПК від Dell не сказав мені (WOT дурна дівчина!), Але їм турбуватися вона б виплатила більше шанси на це, я просто хотів Youre думки з нього і погоди ви думаєте добре це чи погано, як всі Youre експерти! Специфікації: Dell Dimension C521 Dell 20 "Чорна Wide Flat Panel Технологія AMD Live-Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000 + Справжня Windows Vista Home Premium 4096MB DDR2 SDRAM 500 Гб Serial ATA Hard Drive 256 Мб ATI Radeon PCI Express Graphics Card 13 в 1 кард-рідер Комплексна Hybrid (Analouge / цифровий) ТВ-тюнер Це в той час як пакет прийшов до £ 682,87 Крім того, інше питання, ТВ-тюнер, що я отримаю, я можу дивитися безкоштовні канали, а на ньому? Велике спасибі за допомогу:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З того, що ви вклали (впевнений, якщо один або два оптичних дисках, розширена гарантія, клавіатура / миша і т.д.) Це виглядає як конкурентоспроможна ціна.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Чому б і ні Ані. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| намагається зіставити його з битами E покупця НИЗ, якщо я використав всі доморощені |