![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и новата ОС град изглежда е спрял да работи тук, е история
и аз бях на Ubuntu и scren просто спря и се обърна черен, аз рестартира и се товарят нищо така аз извадили PSU и след това отново е включен Имам съобщение за отиване в безопасен режим и часовници система, предположих, че е моята графична карта ( 8800 Ultra), така и Решат, че и сега, когато аз обувка да получа squiel, че doesn't спре и зарежда нищо на екрана, е тази видео карта? и моя нов монитор се дължи утре * крещи на недоверие * Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Квичи обикновено означава, че вашият GPU захранващият кабел е хлабав или изключен.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Нека проверките |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това не звучи като си играе до GPU, норма, когато там само постоянен писък това означава или графики fcuked или зле е седнал или не получава никакви захранване от PSU
| |||
| |||
| изглежда, че се работи:) |
|
| |||
| |||
| О, чакайте, на екрана просто замръзна, когато аз обувка Ubuntu и isn't натоварване нищо отново, трябва ли да получите карта изпратени обратно в Overclockers? аз арго thinki какво друго може да се |
|
| |||
| |||
| Много добре може да бъде.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| За съжаление да кажа но основите са често се пренебрегват Опитвал ли си ре-инсталирате всички драйвери и отново за сядане на картата или овен? |
|
| |||
| |||
| Терес точка болен опитвам то от Ubuntu Live CD, аз Редактирано моя menu.lst и то имам навик да ме обувка в Windows, така и зареждане на живо CD и да определи ровя и след това се опитайте прозорец |
|
| |||
| |||
| О, чакам го жаргон се шофьорите, защото аз добивам артефакти в BIOS и повечето от времето аз арго видите BIOS екран |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате иа 64bit съвместима машина! | budredz | Windows операционни системи | 6 | 2-ро Dec 2008 13:07 |
| Път Обратно Машиностроене | evilfantasy | Общността Новини & Чат | 4 | 29 Feb 2008 17:03 |
| Повторна употреба Windows XP Pro на друга машина | Кукувица | Windows операционни системи | 7 | 9 януари 2008 12:08 |
| Gaming Машиностроене | xactly | Общи Хардуер Чат | 8 | 3-та Sep 2007 09:04 |
| Моля, проверете това спецификационен за нова машина ..... | coolchris | Общи Хардуер Чат | 15 | 3-та Sep 2007 07:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |