![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
και την κατασκευή του νέου oc θ φαίνεται να έχει σταματήσει να εργάζονται εδώ είναι η ιστορία
Καλά ήταν για το Ubuntu και την scren μόλις σταμάτησε και στράφηκε μαύρο, i rebooted φορτώνονται και τίποτα δεν θ αποσυνδεθεί το PSU και εκ νέου να συνδεθεί στη συνέχεια πήρα ένα μήνυμα για να τεθούν σε ασφαλή λειτουργία και ρολόγια συστήματος, υπέθεσα ότι η κάρτα γραφικών μου ( 8800 ultra) έτσι θ Reşat ότι και τώρα, όταν θ θ εκκίνησης πάρετε μια squiel ότι doesn't σταματήσει και τίποτα δεν φορτώνει στην οθόνη, είναι αυτή η κάρτα γραφικών? και η νέα οθόνη μου οφείλεται αύριο * κραυγάζει στη δυσπιστία * Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Προδίδω σημαίνει συνήθως GPU καλώδιο σας δύναμη είναι χαλαρό ή αποσυνδεδεμένο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
επιτρέψτε μου να ελέγχων
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μοιάζει όντως σαν GPU σας παίζει επάνω, κατά κανόνα theres μόνο ένα σταθερό προδίδω αυτό σημαίνει είτε γραφικά είναι fcuked ή κακώς κάθονται ή δεν παίρνει καμία ενέργεια από PSU
|
|||
|
|||
|
αυτό φαίνεται να λειτουργεί:)
|
|
|
|||
|
|||
|
oh wait, η οθόνη μόλις πάγωσε όταν εκκίνηση ubuntu και αυτό isnt φόρτωση και πάλι τίποτα, πρέπει να πάρω την κάρτα αποστέλλεται πίσω overclockers; λοξοτομώ thinki τι άλλο μπορεί να
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλά θα μπορούσε να είναι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς
αλλά είναι τα βασικά συχνά παραβλέπονται Έχετε δοκιμάσει εκ νέου την εγκατάσταση όλων των οδηγών και την εκ νέου καθίσματος την κάρτα ή το κριάρι; |
|
|
|||
|
|||
|
theres ένα σημείο άρρωστος το δοκιμάσετε από το ubuntu live cd, i επιμέλεια menu.lst μου και είναι συνηθισμένος επιτρέψτε μου να εκκινήσετε τα Windows έτσι θ εκκίνησης ένα live cd και καθορίζει το grub και στη συνέχεια προσπαθήστε παράθυρα
|
|
|
|||
|
|||
|
oh περιμένετε να επίκλισης είναι οι οδηγοί επειδή παίρνω εκθέματα στο BIOS και τις περισσότερες φορές λοξοτομώ δείτε το bios οθόνη
|