![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro nov oc ja graditi Čini se da je zaustavljen rad ovdje je priča
dobro bio sam na Ubuntu i scren pravedan zaustavljen i okrenut crne, ja ponovno podizanje sustava i ništa naprćen na taj način ja unplugged PSU i ponovno je priključen zatim ja je dobio poruka o ide na siguran način i sustav satovi, ja pretpostavlja da je moja grafička kartica ( 8800 Ultra), tako da ja resat i sada kada sam boot ja dobiti taj squiel doesnt stop i ništa opterećenja na ekranu, ovo je grafička kartica? i moj novi monitor je zbog sutra * vrišti u nevjerici * My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cika obično znači da GPU kabel za napajanje je labav ili isključen.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| neka me provjerava |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On ne zvuk poput tvoj GPU je igranje gore, norma kada theres samo stalna cika to znači grafika je fcuked ili loše sjediti ili ne uzimajući bilo kakve snage od PSU
| |||
| |||
| čini se da se radi:) |
|
| |||
| |||
| oh wait, zaslon pravedan smrznuti se kad sam dignuti ubuntu i to isnt učitava ništa opet, ja bi trebao dobiti karticu poslao natrag u Overclockere? ja licemjerje thinki što drugo može biti |
|
| |||
| |||
| Vrlo dobro može biti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Sorry to say ali osnove su često previdi ste pokušali ponovno instaliranje svih vozača i re-sjedećih karticu ili ovan? |
|
| |||
| |||
| theres točka bolestan probati sa ubuntu živ cd, ja uredio moj menu.lst i Internet navika pustiti mene čizma u Windows tako da sam boot cd živ i popraviti grub i tada probati prozori |
|
| |||
| |||
| oh wait to licemjerje biti vozač, jer ja dobiti artefakata u bios i većinu vremena ja licemjerje vidjeti bios ekran |