![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| valamint az új oc i épít, úgy tűnik, megállt az itt dolgozó a történet
jól voltam az Ubuntu és a scren csak megállt, és feketére, én újraindul, és semmi megterhelt tehát én unplugged a tápegység csatlakoztatva van, és újra, hogy aztán kaptam egy üzenetet megy csökkentett módban és a rendszer órák, én azt feltételezték, hogy az én grafikus kártya ( 8800 Ultra), így én Reşat és most, hogy mikor én kapok egy boot squiel amit nem hagyja abba, és semmi sem terhel a képernyőn, ez a grafikus kártya? és az én új monitor miatt holnap sikolyok hitetlenkedve * * My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visítás általában azt jelenti, a GPU tápkábel laza vagy csatlakoztatva.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| engedjék ellenőrzés |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a GPU játszik fel, ott norma, ha csak egy állandó visítás az azt jelenti, vagy grafika vagy rosszul fcuked ülve vagy nem érkeznek erőt tápegység
| |||
| |||
| úgy tűnik, hogy működik:) |
|
| |||
| |||
| Ó, várj, a képernyőn csak megdermedt mikor betöltöttem Ubuntu és ez isnt rakodási semmit újra, ha én kap a kártyát küldik vissza overclockerek? én vidám thinki mi más is lehet |
|
| |||
| |||
| Nagyon jól lehet.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Sajnos de az alapok gyakran nem veszik figyelembe Próbáltad újratelepíteni a rendszert az összes driver és újra ülőhelyek a kártya vagy a ram? |
|
| |||
| |||
| ott a pont rosszul próbálja az ubuntu live cd, én szerkesztettem menu.lst és ez szokás enged én csomagtartó-ba Windows boot tehát én egy live cd, és rögzíti a grub és próbálja ablakok |
|
| |||
| |||
| Ó, várj meg vidám lenni a sofőrök, mert én kap leletek a bios és az idő nagy részében én vidám lásd a bios képernyő |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ia van 64bit kompatibilis gép!! | budredz | A Windows operációs rendszerek | 6 | 2. december 2008 13:07 |
| Way Back Machine | evilfantasy | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 29. február 2008 17:03 |
| Re használja a Windows XP Pro másik gép | Kakukk | A Windows operációs rendszerek | 7 | 9. január 2008 12:08 |
| Játékautomata | xactly | Általános fémáru Chat | 8 | 3. Szeptember 2007 09:04 |
| Kérjük, ellenőrizze, ez spec egy új gépet ..... | coolchris | Általános fémáru Chat | 15 | 3. Szeptember 2007 07:30 |
| Téma eszközök | |
| |