![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אני OC חדש לבנות נראה כי הפסיק לעבוד כאן הוא סיפור
גם אני הייתי על אובונטו ואת scren פשוט עצר ופנה שחור, אני rebooted ושום דבר לא נטען כך אני ניתק את PSU מחדש חיבר אותו ואז קיבלתי הודעה על להיכנס במצב בטוח ושעונים המערכת, הנחתי שזה כרטיס המסך שלי ( 8800 אולטרה) אז אני resat זה ועכשיו כשאני האתחול אני מקבל squiel כי להפסיק doesn't והמון שום דבר על המסך, זה כרטיס גרפי?? ולפקח החדש שלי נובעת מחר * צורח בתדהמה * המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חריקה בדרך כלל GPU כבל החשמל שלך הוא רופף או מנותק.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תן לי צ 'קים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה נשמע כמו GPU שלך משחקת עד, כאשר הנורמה Theres רק לצווח קבוע זה אומר גם גרפיקה היא fcuked או רע בישיבה או אינו מקבל החשמל PSU
| |||
| |||
| נראה שזה עובד:) |
|
| |||
| |||
| Oh wait, המסך פשוט קפא כאשר אני נעולה Ubuntu וזה האין Loading דבר שוב, אני צריך לקבל את הכרטיס תישלח בחזרה overclockers? אני לא יכולה thinki מה עוד זה יכול להיות |
|
| |||
| |||
| מאוד יכול להיות.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| צר לי לומר אבל את היסודות נוטים להתעלם לעתים קרובות ניסית להתקין מחדש את כל הנהגים ישיבה מחדש את הכרטיס או את האיל? |
|
| |||
| |||
| Theres נקודת חולה לנסות את זה מתוך Ubuntu Live CD, אני בעריכת menu.lst שלי זה וונט תן לי אתחול בחלונות כך תקליטור אתחול אני חי לתקן את האוכל ולאחר מכן נסה Windows |
|
| |||
| |||
| אה זה צביעות לחכות להיות הנהגים כי אני מקבל ממצא ב-BIOS ואת רוב הזמן אני לא יכולה לראות את מסך ה-BIOS |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם מכונת IA 64bit תואם! | budredz | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 2nd דצמבר 2008 13:07 |
| המכונה דרך חזרה | evilfantasy | קהילה חדשות וצ 'אטים | 4 | 29 פבר 2008 17:03 |
| אתה משתמש ב-Windows XP Pro על מחשב אחר | קוקיה | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 9th ינואר 2008 12:08 |
| מכונת משחקים | xactly | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 3 ספטמבר 2007 09:04 |
| אנא בדוק את זה spec חדשה המכונה ..... | coolchris | כללי חומרה צ 'אט | 15 | 3 ספטמבר 2007 07:30 |
| שרשרת כלים | |
| |