![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bei naujų oc aš statyti, atrodo, nustojo veikti čia yra istorija
pat buvau Ubuntu ir scren tiesiog sustojo ir tapo juoda, i perleist ir nieko apkrautas tiek i unplugged PSU ir vėl prijungti tai tada aš pranešimą apie kelionę į safe mode ir sistemos laikrodžius, aš prielaida, kad buvo mano video korta ( 8800 Ultra), todėl aš Resat, kad ir dabar, kai aš boot man squiel kad doesnt stop ir nieko apkrovos ekranas, tai vaizdo plokštė? ir mano naujas monitorius, nes rytoj * rėkia netikėjimas * Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kvykauti paprastai reiškia, kad jūsų GPU ir maitinimo kabelis yra birių arba atjungtas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Leiskite patikrinimai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jame skamba tavo GPU turi žaisti ne, norma, kai Theres tik pastovus inkštimas, tai reiškia, bet grafika tai fcuked ar blogai sėdėti arba negauna jokios galios nuo PSU
| |||
| |||
| atrodo, kad jis veikia:) |
|
| |||
| |||
| Oh wait, ekrano tiesiog užšaldė, kai aš įkrautas Ubuntu ir isnt loading nieko naujo, turėčiau gauti kortelę išsiųsti atgal į Overclockers? I cant thinki ką dar galima |
|
| |||
| |||
| Labai gerai būtų.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome pasakyti bet pagrindai dažnai pamiršta Jūs bandė iš naujo įdiegti visas tvarkykles ir vėl krėslų kortelės ar RAM? |
|
| |||
| |||
| Theres punktas blogai bandyti jį iš Ubuntu Live CD, I edited my menu.lst ir wont let me įkelti į langus, kad aš batų Live CD ir nustatyti GRUB ir bandykite langai |
|
| |||
| |||
| Oh wait to vykti vairuotojai, nes man paminklų ne BIOS ir didžiąją laiko i cant see BIOS ekrane |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar IA 64bit suderinama mašina! | budredz | Windows "operacinės sistemos | 6 | 2 gruodis 2008 13:07 |
| Way Back Machine | evilfantasy | Community News & Chat | 4 | 29 vasaris 2008 17:03 |
| Re naudoti Windows XP Pro į kitą mašiną | Gegutė | Windows "operacinės sistemos | 7 | 9 sausis 2008 12:08 |
| Lošimų automatai | xactly | General Hardware Chat | 8 | 3 rugsėjis 2007 09:04 |
| Prašome patikrinti šio Spec už naujos mašinos ..... | coolchris | General Hardware Chat | 15 | 3 rugsėjis 2007 07:30 |
| Temos įrankiai | |
| |