![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
arī jaunā oc i celt, šķiet, ir pārtraukuši darbu šeit ir stāsts
Nu man bija par Ubuntu un scren vienkārši apstājās un pagriezās melna, i rebooted un nekas ielādes so i atvienots psu un atkal plugged to pēc tam es saņēmu ziņu par nonākšana drošo režīmu un sistēmu pulksteņi, i pieņemts tā bija mana grafikas karte ( 8.800 ultra), lai i resat, ka tagad, kad es zābaku man squiel ka doesn't stop un nekas slodzes uz ekrāna, tas ir grafiskā karte? un savu jauno monitoru ir jāmaksā rīt * screams in neticība * Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Spiedziens parasti nozīmē, ka jūsu GPU barošanas kabeli ir brīvs vai atvienots.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
let me pārbaudes
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas izklausīsies jūsu GPU spēlē up, norm kad theres tikai konstantu spiedziens tas nozīmē vai nu grafika ir fcuked vai slikti sēdus vai vispār nesaņemu jaudu no psu
|
|||
|
|||
|
šķiet, ir darba:)
|
|
|
|||
|
|||
|
oh wait, ekrāna tikai iesaldēja, kad es booted Ubuntu un isn't iekraušana kaut kas atkal, ja man karte nosūta atpakaļ overclockers? i cant thinki ko vēl var
|
|
|
|||
|
|||
|
Ļoti labi varētu būt.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Žēl pateikt
bet pamati bieži aizmirst Vai Jūs esat mēģinājis atkārtoti uzstādot visiem vadītājiem un atkārtotas sēdvietas karti vai RAM? |
|
|
|||
|
|||
|
theres punkts slikti izmēģināt no Ubuntu Live CD, i edited my menu.lst un paradis ļaujiet man ielādēs logus, ja man boot Live CD un noteikt grub un mēģiniet logi
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh wait to aprunāt būt vadītāji, jo man artifacts pie BIOS un lielāko daļu laika nevaru redzēt BIOS ekrāns
|