![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oraz nowe oc i budowę wydaje się popsuło Oto historia
również byłem na ubuntu i scren właśnie zatrzymał się i stało się czarne, i ponownym uruchomieniu komputera i nic tak obciążony i unplugged psu i ponownie podłączyć go dostałem wiadomość o pójściu w trybie awaryjnym i zegary systemowe, i zakłada się, że to moja karta graficzna ( 8800 Ultra), tak Reşat i że i teraz, kiedy i uruchamiania się squiel że robi stop i ładuje nic na ekranie, jest to karta graficzna? i mojego nowego monitora jest wynikiem jutro * krzyczy z niedowierzaniem * My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pisk zazwyczaj oznacza, że kabel zasilania GPU jest luźny lub odłączony.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| let me kontroli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It doesn't sound like your GPU gra się, gdy norma tam tylko stałym pisk oznacza to albo grafika jest fcuked lub źle w pozycji siedzącej lub nie otrzymuję żadnych mocy z zasilacza
| |||
| |||
| wydaje się, że działa:) |
|
| |||
| |||
| oh wait, ekran po prostu zamarłem kiedy wystartujesz ubuntu i isnt trwa coś ponownie, należy kupić kartę odesłane do overclockingu? i cant thinki co jeszcze może być |
|
| |||
| |||
| Bardzo dobrze mógłby być.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Sorry to say ale podstawy są często pomijane Czy chciał ponownie zainstalować wszystkie sterowniki i ponownie siedzenia lub karty pamięci? |
|
| |||
| |||
| tam punkt ill try to z Ubuntu Live CD, I edited my menu.lst i wont let me uruchomić system Windows tak rozruchu i Live CD i utrwalić grub i spróbuj okna |
|
| |||
| |||
| oh wait it cant be kierowców, bo się artefakty w BIOS i większość czasu i cant see BIOS ekranu |
![]() |
|
| Zakładki |