![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро ја гради нове Бенцхмарк изгледа да су престали да раде овде се прича
добро сам био на убунту и сцрен само зауставио и окренуо црна, ја поново покренути и ништа се не учитава па сам УНПЛУГГЕД ПСУ и поново је прикључен онда сам поруку у вези одласка у безбедном режиму система и сатови, ја претпостављам да је моје графичке картице ( 8800 Ултра), тако да ја ресат, а сада када сам се ја за покретање скуиел доеснт престане да учитава и ништа на екрану, ово графичка картица? и мој нови монитор је због сутра * урла у неверици * Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вриска обично значи своју моћ ГПУ-кабл је флексибилан, или искључен.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дозволите ми да проверава |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То не звучи као ваш ГПУ игра се, када је Тхереса само норма константна Цика то значи графика је фцукед или лоше седи или не добија напајање из ПСУ
| |||
| |||
| изгледа да се ради:) |
|
| |||
| |||
| Ох чекај, замрзла екран само када сам га и покренули Убунту иснт учитава све поново, треба да добијем картицу шаље назад Оверцлоцкере? и цант тхинки шта друго може да буде |
|
| |||
| |||
| Врло добро могао бити.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Жао ми је да кажем али основе су често занемарени Да ли сте покушали поново да инсталирате све управљачке програме и поново седење картице или овна? |
|
| |||
| |||
| Тхереса тачке лоше пробати са Убунту Ливе ЦД, ја едитед мој мену.лст и то нека навика мени за покретање система у оперативном систему Уиндоус тако да сам покретања Ливе ЦД и поправити груб, а затим покушајте прозори |
|
| |||
| |||
| Ох чекај то не могу бити возачи јер сам се артефаката у БИОС и већину времена и цант види БИОС екрану |