![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi yeni oc i kurmak burada çalışmayı durdurdu gibi görünüyor hikaye
well i Ubuntu ve scren vardı sadece ve siyah döndü durdu, ben yeniden ve hiçbir şey yüklü öylesine i psu takılı ve yeniden o zaman i güvenli modda ve sistem saatlerinin girecek hakkında bir mesaj var o takılı, ben benim grafik kartı kabul edildi ( olduğu ve şimdi ne zaman i önyükleme bir squiel ekranda doesnt durdurmak ve hiçbir şey yükler, bu ekran kartı olsun 8800 Ultra) öylesine i resat? ve benim yeni monitör yarın * * güvensizlik içinde çığlıklar nedeni Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ispiyon genellikle GPU güç kablosu gevşek veya kesilir anlamına gelir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Beni kontrol izin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin ekran kartı gibi oynadığı ses yok, norm zaman gidecekseniz sadece sabit bir ispiyon bu ya grafik anlamına gelir veya fcuked olan kötü veya oturarak psu herhangi bir güç almıyorum
| |||
| |||
| o çalışıyor gibi görünüyor:) |
|
| |||
| |||
| oh wait, ekran sadece ne zaman i ubuntu başlattım ve tekrar, i kartı almalısınız şey yükleme isnt dondu geri aşırtmacılar gönderilir? i cant thinki başka ne olabilir |
|
| |||
| |||
| Çok iyi olabilir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Sorry to say fakat temelleri genellikle görmezden yeniden çalıştı tüm sürücüleri ve yeniden kartı veya ram oturma yükleme var mı? |
|
| |||
| |||
| bir nokta hasta ubuntu onu denemek gidecekseniz, benim menu.lst düzenlenmiş cd canlı ve bana pencere içine öylesine i önyükleme canlı cd boot izin ve düzeltme grub alışkanlık ve sonra Windows deneyin |
|
| |||
| |||
| oh it cant sürücüleri çünkü bios ve eserler kazanın beklemek zaman i bios ekran cant görmek en |
![]() |
|
| Bookmarks |