![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| а нова OC я будую, схоже, перестали працювати Ось історія
Ну, я була на Ubuntu і scren просто зупинився і почорніла, я перезавантажена, і нічого завантажений таким чином, я Unplugged блок живлення і повторно підключити, то я отримав повідомлення про поїздку в безпечному режимі і системний годинник, я припускав, це була моя відеокарта ( 8800 Ultra), тому я Resat, що і зараз, коли я отримаю я завантажити squiel, що не закінчується, і нічого навантажень на екрані, то ця відеокарта? і мій новий монітор має перспективи • крики в подиві * Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Squeal зазвичай означає, що ваш GPU кабель живлення сипких або від'єднаний.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дозвольте мені перевіряє |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це звучить як ваш графічний процесор грає вгору, при нормі Theres тільки постійний вереск воно означає, або графіком fcuked чи погано сидять або не отримує владу від блоку живлення
| |||
| |||
| Мабуть, працює:) |
|
| |||
| |||
| Ой, почекайте, екран просто завмер, коли я завантажив Ubuntu і хіба завантаженні нічого знову, я повинен отримати карти відправлені назад на оверклокерів? Я нахиляє thinki, що ще може бути |
|
| |||
| |||
| Дуже добре могло б бути.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| На жаль Основи але часто забувають ви пробували переналагодження всіх водіїв і знову Вітальня карти або баран? |
|
| |||
| |||
| Theres точки жорстокого спробувати з Ubuntu Live CD, я відредагував мій menu.lst і це звичай дозвольте мені завантажитися в Windows і я завантаження Live CD і встановити GRUB, а потім спробувати Windows |
|
| |||
| |||
| Про почекати нахиляє бути водії, тому що я отримати артефакти в BIOS і велику частину часу я нахиляє бачити екран BIOS |