мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Алиенуаре!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. сеп 2007, 04:10
Нови члан групе

Default Алиенуаре!

Да сам инвестирала у Алиенуаре на финансирање више од 48 месеци би било вредно тога? У време 2 године, не би да се рачунар стар и срање?

Ја стварно стварно желите један, али тако да се скупо! Да ли је тачно да се лаптоп графичких картица ни близу тако добро као оне десктопа!

ПС Ако постоје милионера на овом форуму који не би имали ништа против куповине лоше мало Шкот Алиенуаре рачунар јавите
Old 14. Мар 2007, 04:18
Мембер Гроуп

Default Алиенуаре!

По мом мишљењу своје рачунаре су скупи за оно што су они, а посебно рачунара, можете да изградите сопствени на исти специфицаллы за много мање. Изгледа да су додали на више него што је већина компанија због "фанки" изглед од њих. Баците поглед на остале високо крају играчки рачунар компаније које нуде исте пакете за мање, али опет изградњу сопственог ће бити јефтиније.

Што се тиче десктопа ВС лаптопа графике, верујем да су боље графичке радне површине, као и цео распоред рачунара је много бољи за играње. Стони може да обради много боље од топлоте лаптопа, које имају тенденцију да више топлоте. Такође, стони РАМ-а уопште ради много брже, стони хард дискова на 7200рпм вожњи, док је већина лаптопа оне приказују на 5400рпм. Такође, сам имао пуно проблема са графичких картица у мом лаптопу, драјвере само навика дозволите ми да покрене одређене игре. Имао сам проблема са Битка за средње земље 2, Ц & Ц3, и цивилизације, што је лоше с обзиром да је игра заправо старији од мог лаптопа.
Old 14. Мар 2007, 06:38
Донаторска Група

Default Алиенуаре!

Елијенвер су власништво Делл. Довољно је рекао.

Такође морате да платите за опоравак дискова, у износу од око 30 фунта стерлинга. Што је смешно на оба места.

Они такође цитирам све као 'Елијенвер' као у 'леденог' за хлађење итд Никад не видите шта купујете бренд осим у слуцају ЦПУ и ГПУ.

Кориснички сервис се такође страшне. И да, знам из личног искуства.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 17. Мар 2007, 00:25
Нови члан групе

Default Алиенуаре!

па шта би онда људи показују? Мислио сам Алиенуаре је прави посао! где могу купити нешто боље за јефтинији онда?

Хвала
Old 17. Мар 2007, 03:36
Мембер Гроуп

Default Алиенуаре!

Свиђа ми се изглед Цоммодоре Гаминг серије, лепо специфицаллы, лепо гради подесив.
Old 17. Мар 2007, 04:36
Мембер Гроуп

Default Алиенуаре!

Прави посао гради сопствену, сопственим Спец. Ако ове компаније користе исти компоненте које можете себи купити, а како је могуће да се изгради бољи систем?

Али ако не желите да купите на другом месту, погледајте на:
хттп://ууу.вадим.цо.ук/
хттп://ууу.арбицо.цо.ук/

Али опет, не могу градити већине система на тим сајтовима за £ 200 - £ 400 мање.
Old 19. Мар 2007, 08:49
Мембер Гроуп

Default Алиенуаре!

мој пц је Алиенуаре и могу потврдити, а то је добар компјутер, да сам ја тотално поцепао искључен, јер сам није знао ништа. Могао сам је подигао за вероватно мање од половине онога што сам платио за то.

Вероватно сам провео цео дан покушавам да разговарам са кориснички сервис: шокантно. да покренете кроз сваки могући звони пре него што ће вам помоћи. неке проблеме сам имао били су врло једноставни за решавање, чак са мало знања, они делују глупо и да вас јурцати троши више новца док они немају опцију лево него да помогну. веома фрустрирајуће.

не наведете већину компоненти: ви не знате шта добијате док не погледате сами.

заиста бацање новца, ја не знам су у власништву Делл ипак.

не могу
Old 19. Мар 2007, 09:40
Аустин Гроуп

Default Алиенуаре!

Лично, ја сам икада видео само притужбе о Алиенуаре рачунара!

Мы Сыстем: Глоубокс

Процесор (и):
АМД Атхлон 64бит 3000 + Неуцастле С754
Матичне плоче:
Асус К8В-Кс
РАМ меморија:
512мег Инфинеон пц3200
Графичка картица (е):
Раде Саппхире Атлантис 9600 Про 128МБ
Соунд Цард:
АЦ97
Тврди диск (и):
40гиг, 80гиг, а 200гиг
Оптички погон (е):
1 * цд бурнер, 1 * ДВД-РОМ
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Сада интернет
Монитор (е):
Делл 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 19. Мар 2007, 10:54
Донаторска Група

Default Алиенуаре!

Ако не желите да идете сами изграде пут (зашто не можемо помоћи са питањима?).

Онда могу препоручити:

Вадим

Оверцлоцкере

Звер

ПЦ специјалистички

Сви велики градитељи, све уз велики сервис.

-Каноакавирус
Old 20. Мар 2007, 03:51
Мембер Гроуп

Default Алиенуаре!

За мене ПЦспециалист Чини се да је далеко најјефтиније место. Њихови системи су обично веома блиско ценом да раде сами изграде, они обично си у року од 50 фунти на куповину компоненти засебно, можете наћи обичај да се са Елијенвер!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Требам ОВАЈ стран / алиенуаре случају! Ксеон Цасес & Поуер Супплиес 3 1 септембар 2008 04:00
Алиенуаре м15кс Елтоцлиоусус Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 14 2. јуна 2008 06:24
Алиенуаре баребонес. Неуманн Цасес & Поуер Супплиес 2 24 април 2008 14:36
Алиенуаре Ареа 51 М9750 Мацмац508 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 5 јануар 2008 10:07
Алиенуаре Боот Проблеми МикеХ Генерал Хардуаре Цхат 2 3. септембра 2007 10:17
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц