![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Да заглавието е лош, но информацията е доста твърдо. Връзката по-долу е основно компилация на различни дати, когато GPU's, процесор, чипсет и за новите технологии, AMD ще излезе. Известие alost от тях са определени за 20 ноември и около там. Още веднъж просто мислех, че това ще бъде удобно да знам за тези, които искат прекалено. http://www.theinquirer.net/gb/inquir...ase-dates-ahoy |
|
| |||
| |||
| Благодаря Sgtoku за уеб сайт. Обичам играехте с TechnoToys. Независимо дали си нов процесор, видеокарта, дъно или MEM, аз винаги се забавляват играехте с Em ![]() Илия |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Винаги съм бил казал на Inquirer, че не е точно на място ... IM може би погрешно. Ya знам какъв смешно? виждате тон на AMD или Intel Fanboys, когато аз седя тук и си мисля, "един продукт жаргон говори за цялата компания" Аз просто отидете с който някога е процесора най-доброто. така IM неутрални. това, което винаги работи за мен: D
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с компютър датата в Windows XP | Смутен | Общи Софтуер Чат | 3 | 23rd Feb 2009 07:45 |
| Firefox 3 изданието дата на обявяване | evilfantasy | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 28 | 19 Юни 2008 04:45 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Дата на излизане? | Hybr! Г | Windows операционни системи | 11 | 5-и парламентарен Jan 2008 01:59 |
| Дата на излизане PS3 Дискусия | Conred | PC & конзолата Gaming | 4 | 21 Окт 2006 09:38 |
| Windows Vista Дата на излизане | Hybr! Г | Windows операционни системи | 6 | 11 Сеп 2006 08:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |