![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ano titul je šmejd, ale info je docela solidní. Odkaz níže, je v podstatě kompilací různých termínech, kdy GPU, procesoru a čipové sady pro nové technologie AMD vyjde. Oznámení alost z nich je stanovena na 20 listopadu a asi tam. Opět si myslela, že to bude užitečné vědět, pro ty, kdo chtějí taky. http://www.theinquirer.net/gb/inquir...ase-dates-ahoy |
|
| |||
| |||
| Díky Sgtoku pro webové stránky. Rád hraju s TechnoToys. Ať už jeho nový procesor, grafickou kartu, nebo mem mobo, vždycky jsem se bavit si hrát s em ![]() Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byl jsem vždycky říkal, že tazatel není přesné lokality ... Možná im špatně. ya vědět, co je legrační? Vidíte tun AMD nebo Intel fanboys, když jsem tu sedět a přemýšlet, "řekl jeden výrobek převýšení mluvit za celou společnost" Jen jsem se jít s tím, kdo kdy má nejlepší CPU ven. asi tolik im neutrální. copak works for me: D
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s PC, datum ve Windows XP | Zkormoutil | Obecné Software Chat | 3 | 23. února 2009 07:45 |
| Firefox 3 Datum vydání oznámení | evilfantasy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 28 | 19. června 2008 04:45 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Datum vydání? | Hybr! D | Operační systémy Windows | 11 | 5. ledna 2008 01:59 |
| PS3 Datum vydání Diskuse | Conred | PC a herní konzole | 4 | 21. října 2006 09:38 |
| Windows Vista Datum vydání | Hybr! D | Operační systémy Windows | 6 | 11. Září 2006 08:04 |
| Thread Nástroje | |
| |