![]() |
|
| |||
| |||
| Ναι, ο τίτλος είναι κακής ποιότητας, αλλά οι πληροφορίες είναι αρκετά σταθερή. Το παρακάτω link είναι βασικά μια συλλογή από διαφορετικές ημερομηνίες κατά τις GPU, η CPU, και Chipset για τις νέες τεχνολογίες η AMD θα βγει. Ανακοίνωση Alost από αυτά που καθορίζονται για 20η Νοεμβρίου και γύρω από εκεί. Για άλλη μια φορά μόνο πως αυτό θα είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε για αυτούς που θέλουν πάρα πολύ. http://www.theinquirer.net/gb/inquir...ase-dates-ahoy |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ Sgtoku για το web site. I love playin με TechnoToys. Το κατά πόσον ένα νέο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, mobo ή mem, έχω πάντα playin διασκέδαση με em ![]() Ελάιζα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πάντοτε μου έλεγαν το Inquirer δεν ήταν η ακριβής ενός τόπου ... maybe im wrong. ya know whats αστείο; βλέπετε τόνους της AMD ή Intel fanboys, όταν κάθομαι εδώ και να σκεφτούμε, «μια επίκλιση προϊόν μιλούν για μια ολόκληρη επιχείρηση" θ να φύγουμε με το ποιος έχει πάντα το καλύτερο επεξεργαστή έξω. τόσο im ουδέτερη. τι είναι πάντα για μένα: D
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα με το PC Ημερομηνία στα Windows XP | Ταραγμένα | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 23 Φεβ 2009 07:45 |
| Firefox 3 Ημερομηνία Ανακοινώθηκε | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 28 | 19 Ιουν 2008 04:45 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Ημερομηνία κυκλοφορίας; | Hybr! Δ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 5 Jan 2008 01:59 |
| PS3 Ημερομηνία Συζήτηση | Conred | PC & Console Gaming | 4 | 21 Οκτ 2006 09:38 |
| Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας των Windows Vista | Hybr! Δ | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 11 Σεπ 2006 08:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |