![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da naslov je bezvrijedan, ali info je prilično čvrsto. Link ispod je zapravo kompilacija različitih datuma kada GPU-a, procesora i čipseta je za nove AMD tehnologije će izaći. Obavijest alost od njih su postavljeni za studeni 20. i oko tamo. Još jednom samo mislio ovaj bi bilo zgodan znati za one koji žele previše. http://www.theinquirer.net/gb/inquir...ase-dates-ahoy |
|
| |||
| |||
| Hvala Sgtoku za web stranice. Volim playin sa TechnoToys. Bilo da svoj novi procesor, grafička kartica, mobo ili mem, ja sam uvijek zabavno playin sa em ![]() Ilija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja je uvijek rekao Inquirer nije bio precizan u mjestu ... možda im krivo. ya znam koliko je smiješno? vidite tona AMD ili Intel fanboys, kada sam ovdje sjediti i misliti, "jedan proizvod ne mogu govoriti za cijelu tvrtku" ja pravedan ići s tko je ikada najbolje CPU out. na taj način im neutralna. ono što uvijek radi za mene: D
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem s PC Date u sustavu Windows XP | Mutan | Općenito Software Chat | 3 | 23. veljača 2009 07:45 |
| Firefox 3 Datum objave Najavljen | evilfantasy | Web Browsers & FTP Klijenti | 28 | 19. lipnja 2008 04:45 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Datum objave? | Hybr! D | Windows Operating Systems | 11 | 5. siječanj 2008 01:59 |
| PS3 Datum objave Razgovor | Conred | PC & konzole Igre | 4 | 21. listopad 2006 09:38 |
| Windows Vista Datum objave | Hybr! D | Windows Operating Systems | 6 | 11th Sep 2006 08:04 |
| Thread Tools | |
| |